To je to što me zanima!

Kako poboljšati raspoloženje hranom: Koliko jesti, koje masti su najbolje, kako smanjiti šećer

Uključivanje šarolikog voća i povrća može smanjiti osjećaj tjeskobe i podići nam raspoloženje. Uključite i namirnice bogate omega-3 masnim kiselinama: losos, pastrva, riba, sjemenke i orašasti plodovi
Vidi originalni članak

Kada smo loše raspoloženi, većinom znamo koji je uzrok toga. Možda smo loše spavali, hormoni su nam u neravnoteži, nismo vježbali ili nam nedostaju prijatelji. To može biti posljedica stresa, genetike ili čak okoliša. Sve su to valjana objašnjenja, ali od nedavno sve veći broj dokaza podupire još jedan faktor, a to je hrana koju jedemo.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare