To je to što me zanima!

Korizma je, što ćemo pripremiti? Mogli bismo jesti dabra ili puža

Rajčica se izbjegavala. U to se vrijeme rabilo kositreno posuđe, a kiselina iz rajčice izvukla bi olovo iz tanjura. Varaždinski kraj se može pohvaliti prvim šampanjcem proizvedenim u Hrvatskoj
Vidi originalni članak

Ako volite onaj trenutak u danu kad dođe vrijeme da jedni drugima za stolom poželimo 'dobar tek', vrijedi izdvojiti vrijeme za posjet Gradskom muzeju Varaždina, čiji su se djelatnici baš potrudili oko izložbe pod tim nazivom. Na jednom se mjestu našlo gotovo 700 eksponata, uglavnom iz stalne postave Muzeja, u čijem su povezivanju u iznimno zanimljive priče sudjelovali svi djelatnici  Muzeja, kaže nam ravnatelj Miran Bojanić Morandini. 

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare