Priprema:
Pileća prsa posušite papirom te ih na vrućem maslacu kratko popržite s obje strane. Posolite, popaprite i ostavite da se ohlade. U međuvremenu korabicu narežite na tanke trakice, dodajte nasjeckani vlasac i naribanu limunovu koricu. Sve zajedno pomiješajte s mascarponeom te začinite prema ukusu. Lisnato tijesto razvaljajte na tanko i izrežite na četiri kvadrata veličine cca 20 x 25 cm. Na sredinu tijesta rasporedite onoliko smjese koliko su velika prsa. Na korabicu stavite pileća prsa, a rubove tijesta premažite umućenim jajem. Preklopite, pritisnite da se krajevi tijesta čvrsto spoje. Stavite ih na papir za pečenje i premažite preostalim jajem. Pecite 20-25 minuta u pećnici ugrijanoj na 220 stupnjeva.
POGLEDAJTE VIDEO:
Sastojci:
četiri komada pilećih prsa, maslac, 500 g lisnatog tijesta, 200 g korabica, limun, vezica svježeg vlasca, četiri žlice mascarponea, jedno jaje, sol, svježe mljeveni crni papar
Broj osoba: 4
Priprema: 50 minuta