To je to što me zanima!

Josipa Pavičić promovira svoju hit knjigu 'Ja, pa ja i opet ja!'

Zbog velikog interesa publike, koji ne jenjava, Josipa je organizirala još jednu promociju knjige 8. 10. u 18 sati u Boutique hotelu Paradiso u Poreču
Vidi originalni članak

Josipa Pavičić u lipnju prošle godine objavila je svoju treću knjigu pod naslovom "Ja, pa ja i opet ja! Vodič za preživljavanje narcisa".

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Knjiga je brzo osvojila publiku, što je pokazatelj da je Josipa i ovaj put obradila temu o kojoj mnogi nerado javno govore: činjenicu da velik broj ljudi živi u čeličnom zagrljaju narcisoidnih osoba i traži način kako izaći iz takvih odnosa.

Zbog velikog interesa publike, koji ne jenjava, Josipa je organizirala još jednu promociju knjige 8. 10. u 18 sati u Boutique hotelu Paradiso u Poreču.

Pokazalo se da je knjiga "Ja, pa ja i opet ja!" bila izvrstan vodič i putokaz svim onima koji žele pronaći put prema potpunom oporavku od takvih veza.

SVE TAJNE DJEČAKA KARLA Knjigom 'Moja zla Prijateljica' Ivana nastoji djelovati protiv stigme o epilepsiji

Knjiga je doživjela velik uspjeh u Hrvatskoj i u regiji, o čemu govore dva rasprodana izdanja i treće, koje je u pripremi. Na više od 60 promocija Josipa je knjigu predstavila svojoj publici diljem Hrvatske te u susjednim zemljama.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Čobo 07.10.2024.

    Cuj ona se ponasa kao da je klinicki psiholog

Komentiraj...
Vidi sve komentare