To je to što me zanima!

Jezivo otkriće u kući: Stepenice se podižu i otkrivaju tajnu sobu

Kuća je na Redditu postala viralni hit nakon što su njezini novi vlasnici otkrili kako se čvrsto drveno stubište može podići i otkriti prolaz koji vodi u tajnu sobu skrivenu ispod posjeda - za koju nisu ni znali da postoji
Vidi originalni članak

Potencijalni vlasnici kuća obično će posjetiti nekretninu više puta i obratiti se stručnjaku prije dovršenja kupnje kako bi bili sigurni da su dobro odabrali.

POGLEDAJTE VIDEO: Preuredili štagalj u dom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

'Njuškanje' po domu samo kako bi pronašli probleme nakon što su obavili kupovinu noćna je mora svakog kupca, no jedna je obitelj otkrila da je njihova nova kuća zapravo došla s dodatnim prostorom koji su uočili tek nakon što su se uselili.

Kuća ima čvrsto drveno stubište koje ne izgleda nimalo neobično dok ne primijetite da gornje stubište ima mali razmak u širini.

Kad su ga dodatno istražili, otkrili su da djeluje kao šarka, a cijelo se stubište podiglo i otkrilo tajnu sobu skrivenu ispod posjeda.

NA KANADSKOM OTOKU Sami izaberite pogled: Prva kuća za odmor koja se - rotira

Iznenađenje

Pokazalo se drugo stubište prema dolje, a jedan član obitelji koji sada tamo živi objasnio da vodi u drugu sobu, gdje su pronašli starine, 10 boca vina iz 1960-ih i 70-ih, stare komade drveta i cjevovode, prenosi Mirror.

Slika je postala viralna nakon što je podijeljena na stranici Pronađeno Blago na Redditu, s natpisom: 'Nova kuća koju su moji roditelji kupili ima tajnu sobu skrivenu ispod stepenica.'

Nakupila je stotine komentara dok su se drugi korisnici šalili za što bi prostor mogao služiti i što bi učinili kad bi ga pronašli u vlastitim domovima, primjerice za 'seks tamnicu'. 

TRAŽI SE KOMFOR Pandemija je promijenila želje kupaca stambenih nekretnina

Idi na 24sata

Komentari 12

  • x00x 04.12.2020.

    tako i kuscevic nije znao kad je usao u stalu da ce se od nekud stvoriti vila s bazenom

  • iinvidico 04.12.2020.

    Jezivo otkrice bi bilo da su nasli i ljudski kostur 😳

  • Dalibor0704 04.12.2020.

    Vidio sam još jeziviju kuću - otvoriš prozor, a ono na 1 m daljine susjed jede u kuhinji. Odmah sam stavio 2 maske.

Komentiraj...
Vidi sve komentare