To je to što me zanima!

Jedna riječ bolje prodaje stan ili kuću - ako je koristite u oglasu

Iako biste mogli pomisliti da se riječ 'pogled' odnosi samo na poglede na jezero, more.. ne mora uvijek biti tako. Zapravo je zabilježen veliki skok u pretraživanjima običnih pogleda
Vidi originalni članak

Prodati stan ili kuću nije uvijek jednostavno. Treba znati privući potencijalne kupce. U tome se mnogi služe raznim trikovima, ali prema američkoj agenciji za prodaju nekretnina Realtor.com riječ 'pogled' će privući više potencijalnih kupaca. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iako biste mogli pomisliti da se riječ 'pogled' odnosi samo na pogled na jezero ili more, ipak nije tako. Zapravo, Realtor.com bilježi veliki skok u pretraživanjima običnih pogleda.

To znači da ako imate bilo kakav pogled, navedite ga na svom popisu. To može biti spavaća soba koja gleda na bujnu zelenu šumu ili ako vaš stan ima pogled na horizont vašeg grada ili obližnji centar grada. Nemojte lagati ili precijeniti ono što vaš dom nudi. Skrenite pažnju na najbolji pogled koji pruža, piše PureWow.

 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • BettyBoop_011 24.07.2021.

    Ja sam tražila pogled na zelenilo. Dugo sam živela u stanu okrenutom ka ulici. Nikad mira, mnogo buke, mnogo prašine, smučilo mi se. Zato sam, kad sam kupovala stan u kome sam sada, agentu solis nekretnina dala samo dva uslova. Stan mora da ima terasu i da bude okrenut ka zelenilu. Ako je i koštalo malo više, vredelo je.

  • nap 23.07.2021.

    Svi vole pogled na more

Komentiraj...
Vidi sve komentare