To je to što me zanima!

'Izgledala sam poput Fione iz Shreka tijekom trudnoće, lice mi se u potpunosti izobličilo'

Wood je nizom fotografija dokumentirala svoju trudnoću i postporođajni period - i shvatila da izgleda kao potpuno druga osoba tijekom cijelog procesa, druge su se žene poistovjetile s njom
Vidi originalni članak

Tyreece Wood se potpuno promijenila u trudnoći i izgleda neprepoznatljivo. Na društvenim mrežama je pokazala svoju ekstremnu trudničku transformaciju, a mnogi su bili u nevjerici da li se radi o istoj osobi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Mama otkriva kako joj se lice 'potpuno promijenilo' kad je ostala trudna. Wood je nizom fotografija dokumentirala svoju trudnoću i postporođajni period - i shvatila da izgleda kao potpuno druga osoba tijekom cijelog procesa.

IZGLEDA KAO I PRIJE 20 GODINA 'Kažu mi da uopće ne starim, a ovo je moja tajna mladolikosti'

Pokazuje kako je izgledala prije, tijekom i nakon trudnoće, a zbog ekstremne transformacije postala je viralna. Neki su bili u nevjerici je li se uopće radi o istoj osobi. 

Tyreece je prvo podijelila snimke dok nosi svoje dijete, noseći neurednu punđu, široku odjeću, dok je njezino lice, posebno nos, djelovalo natečeno. No, nakon poroda izgleda neprepoznatljivo.

@tyreecewood1 Replying to @sydneylbc #pregnancynose ♬ RMX CHORAL CDM MONEY SONGS BEAT X ELTON BOY BEATZ - vibe for the whole Planet💥🎧

Rekla je da je trebalo otprilike mjesec dana da oteklina nestane i da joj se lice vrati kako je izgledalo prije trudnoće. Kako mnogi još uvijek nisu mogli vjerovati da je ona ista osoba u oba stadija, druge su se žene pak mogle poistovjetiti s 'promjenama' koju su i one doživjele dok su bile trudne.

VINTAGE STIL Pogledajte kako su predivno izgledale haljine u 1920-tima: Raskoš perja i tisuće perli

- Čula sam za trudnički nos, ali nikad nisam povjerovala u to dok nisam počela gledati ovakva videa, prekrasna si bez obzira na to - podržali su mamu.

- Isto. Moj nos je postao ogroman, kao i moje usne - dijelile su mame svoja iskustva.

- Ovo je istina! Zadnji mjesec trudnoće izgledala sam kao Shrek - dodaju druge.

- Promijenilo ti je cijelo lice - primijetili su.

Otok ili nadutost lica uobičajeni su za žene tijekom trudnoće i njihov se izgled obično vraća u normalu unutar nekoliko tjedana. Međutim, ako postoji zabrinutost, potrebno je konzultirati liječnika opće prakse.

KRITIZIRAJU IH SVI 'Suprug mi je debeo, ali ja za to ne marim. Skupa zarađujemo i do 10.000 eura mjesečno'

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Mister-X 14.05.2023.

    Kako je tužno kada žena nisi čudo svemira, DOSLOVNO čudo svemira u svojoj utrobi a razmišlja kako zbog toga izgleda. Netko takav niti ne zaslužuje to dijete.

  • 69bobo 14.05.2023.

    Konstantno protiv mama, beba. Ima li i jedan članak o ljepoti biti mama i voljena beba. O ocu koji je podrška u svemu.

  • beba maza 14.05.2023.

    Za neke žene je trudnoća baš trauma .

Komentiraj...
Vidi sve komentare