To je to što me zanima!

Ivan iz Zagreba: 'Sportske vijesti i Cinestar su mi važni'

Ako i vi želite postati Oranž pretplatnik, ne propustite ovu priliku jer svakog novoga korisnika godišnje Oranž pretplate po cijeni od samo 17 eura očekuju čak 119 eura vrijedni kuponi
Vidi originalni članak

Pratim sport, a najvažnije i najzanimljivije stvari vezano uz klubove koji me zanimaju, dobivam upravo na 24sata, zato sam se i odlučio na godišnju pretplatu 24sata Oranž, kaže nam Ivan Đojić, medicinski brat iz Zagreba.

I ostale zanimljive vijesti pročitam na 24sata, a najbolje su mi grafike koje pripreme vaši sportski novinari, kaže Ivan koji redovito čita portal 24sata.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Radim u bolnici gdje je stalno nešto užurbano i ubrzano, takav je posao, ne stignem pratiti uvijek vijesti. Najviše volim na pauzi uzeti mobitel i s kolegama prokomentirati sportske članke, ali komentare koje priređuju vaši novinari. U kratkom roku dobijem sve najvažnije informacije koje mi pomažu da budem informiran - kaže nam Ivan.

PRETPLATI SE I TI Luka je uzeo digitalnu pretplatu Oranž i dobio pogodnosti: 'Sad čitam kvalitetno i častim sve!'

Čuo je za godišnju pretplatu 24sata, od kolega na poslu, pa je i sam odlučio vidjeti hoće li zaista biti informiran.

- Pored sportske rubrike, 24sata nudi i razni zanimljivi sadržaj iz drugih rubrika. Na vašem portalu, nakon što sam uzeo pretplatu, čitam zanimljivi sadržaj, bez ograničenja, koji je usput prilagođen i meni i mojim roditeljima - istaknuo je.

Godišnja pretplata mu je, uz kako kaže, zanimljivi sadržaj, ponudila i brojne druge pogodnosti.

- Zanimljivo mi je što uz pomoć kupona u CineStaru mogu pogledati najnovije filmove. Uz to, sviđaju mi se i kuponi u Lidlu, gdje uzimam kvalitetne namirnice uz pristupačne cijene. Sviđaju mi se i kuponi u Woltu - kaže nam.

VIDA JE UZELA ORANŽ! 'Kod mene se zna! Kava ujutro, 24sata, PLUS članci i kuponi'

Ako i vi želite postati Oranž pretplatnik, ne propustite ovu priliku jer svakog novoga korisnika godišnje Oranž pretplate po cijeni od samo 17 eura očekuje Wolt kupon od 20 €, dm kupon od 15 € te ulaznica za izložbu "Od boemstva do vječnosti". Super paket Oranža obuhvaća i 77 € drugih kupona, kao što su 20 € kupon za Optiku Jo-Jo, 15 € kupon za Lidl, 5 € kupon u CineStaru, 17 € kupon u Admiralu i 20 € kupon za Mealpass. Ponuda vrijedi do isteka zaliha. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare