To je to što me zanima!

Isprobajte top recept za varivo od mahuna na drugačiji način

Recept će posebno razveseliti sve gurmane, jer će mu dodatak slanine i teletine dati poseban okus. Ovim jelom oduševit ćete sve goste za svojim stolom
Vidi originalni članak

broj osoba: 4

priprema: 60 minuta

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sastojci:

1 luk, 2 češnja češnjaka, 2 mrkve, 2 krumpira, 2 listića lovora, 2 žličice mljevene crvene slatke paprike, 70 g slanine, 400 g teletine, 50 ml pelata, 400 g mahuna, 600 ml temeljca, 1 žlica svježeg peršina, sol, papar

BLAGDANSKI SPECIJALITET Zna se što se jede za božićni ručak: Donosimo recept za sočnu 'puricu z mlincima'

Priprema:

Meso nasjeckajte na kockice pa ga bacite na ulje i zapecite sa svih strana. Ubacite malo slanine i luk nasjeckan na sitno i pirjajte. Mrkvu i krumpir ogulite, nasjeckajte i ubacite u lonac. Kratko pirjajte, dodajte češnjak i pelate. Promiješajte, dodajte lovorov list, sol i papar. Dodajte temeljac i mahune pa pustite da se kuha dok povrće ne omekša. Na kraju pospite svježim peršinom.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • mars7 23.12.2023.

    ovo je zdravo puno vitamina pogotovo sad kad su hladni dani dobro protiv gripe,

Komentiraj...
Vidi sve komentare