To je to što me zanima!

Isplati se: 'S Oranžom dobiješ tri puta više nego što si dao'

Ines iz Križevaca najviše voli čitati savjete koji se tiču ljepote i kuhanja, a jako se razveselila kuponom za Lidl. I ona i mama obožavaju slastice, pa su ga odmah iskoristile
Vidi originalni članak

Jako volim čitati savjete koji se tiču ljepote, kuhanja, a volim biti i informirana o aktualnim događajima u zemlji i svijetu, rekla je Ines Dukši (20) iz Križevaca. Dodaje kako obožava sve što se tiče šminkanja i beauty savjeta, pa redovito posjećuje Lifestyle rubriku gdje dolazi po savjete za make-up.Što se tiče kupona, najviše su joj se svidjeli oni za Wolt i Lidl.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Jako volim isprobavati nove stvari koje se tiču hrane, tako da mi je Wolt omogućio da si naručim hranu koju još nisam probala i to skoro besplatno - kaže nam. U Lidlu najviše voli kupovati slastice, a pošto je i mama ljubitelj istih, s kuponom za Lidl su obavile dobar shopping i obnovile zalihe slatkiša.

SUPER KUPONI ZA PRETPLATNIKE Uz Oranž čitam sadržaj koji me zanima i dobijem super kupone

- Kuponi su stvarno predobri i isplati se kupiti Oranž pretplatu jer dobiješ trostruko više nego što daš - zaključuje.

Ako i vi želite postati Oranž pretplatnik, ne propustite ovu priliku, jer svakog novog korisnika godišnje Oranž pretplate po cijeni od samo 17 eura očekuje Wolt kupon od 13 € i ulaznica za izložbu 'Od boemstva do vječnosti' koja je u Galeriji Klovićevi dvori u Zagrebu otvorena do kraja lipnja. Super paket Oranža obuhvaća i druge kupone, kao što su 15 € kupon za Lidl, 17 € kupon u Admiralu i 20 € kupon za Mealpass. Ponuda vrijedi do isteka zaliha.

Požuri i preuzmi kupone OVDJE za samo 17 eura!

Idi na 24sata

Komentari 1

  • svi smo tu samo u prolazu 12.06.2024.

    Ines jesi tu? haha

Komentiraj...
Vidi sve komentare