To je to što me zanima!

Dimljena ili sušena? Evo savjeta iskusne mesarke kako odabrati najbolju šunku za ovaj Uskrs

Mesarka Martina Andrijanić iz Broda kaže da su šunke koje su se stavile na sušenje potkraj prošle godine dobre za jesti već oko travnja. A ako se suše duže, onda postaju delikatesa...
Vidi originalni članak

Kroz naše ruke prolaze stotine kilograma pa i tone mesa i svaki od tih komada pomno se pregledava. Znamo što ide u naše suhomesnate proizvode i znamo da je to dobro, da je odlično.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 47

  • Slajzerizer 05.04.2021.

    Laž

  • 30.03.2021.

    Jednako fine i jedna i druga

  • Anakin S 30.03.2021.

    Sva sreća pa se dimljena ne suši inače ne bih znao razliku ..

Komentiraj...
Vidi sve komentare