To je to što me zanima!

Iskombinirajte moderni kaftan za svaki dan ili šetnju do plaže

Moderni kaftan možete nositi u šetnjama uz more, na zabavama ali i za svaki dan. Možemo ga pronaći u raznim modelima, bojama i uzorcima. Bezvremenski i vrlo šik, moderni kaftan pogodan je za sve tipove tijela
Vidi originalni članak

Prije nego što krenete na putovanje na more, morate se opremiti s nekoliko komada odjeće koji su istovremeno šik i ugodni. A to je definitivno moderni kaftan s kojim ćete na putu do plaže izgledati elegantno i romantično. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kaftan je dio tradicionalne odjeće istočnih zemalja, a nose ga i žene i muškarci. Vez i različiti krojevi prikazuju kulturološke razlike i društveni sloj. Općenito, kaftan je napravljen od prirodnih materijala poput pamuka, platna, baršuna, svile i vune zbog njihove sposobnosti regulacije tjelesne temperature pri velikim vrućinama.

Moderni kaftan možete nositi u šetnjama uz more, na zabavama, ali i za svaki dan. Možemo ga pronaći u raznim modelima, bojama i uzorcima. Bezvremenski i vrlo šik, moderni kaftan pogodan je za sve tipove tijela, naravno, ipak morate odabrati pravi model.

Mi smo za vas pronašli nekoliko inspirativnih ideja:

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare