To je to što me zanima!

Intervju sa chefom Marinom Medakom: 'Zbog previše posla najviše pati moja obitelj'

Medak je rodom s ušća rijeke Neretve, a za njega biti poduzetnik znači biti vječiti optimist koji ne poznaje granice. Već s 13 godina pekao je kolače
Vidi originalni članak

Poznati zagrebački chef i ugostitelj Marin Medak (40) je više od pola života u kulinarskim vodama, vlasnik je poznatog restorana RougeMarin te stoji iza brojnih uspješnih gastro projekata. Njegovu karijeru obilježilo je i to što je bio predsjednik Nacionalne udruge ugostitelja, a nama je otkrio kako se nosio s tom ulogom, koji su mu planovi i što najviše voli raditi u slobodno vrijeme.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 1

  • Noumber1 24.11.2024.

    Zašto se u posljednje vrijeme za kuhare koristi taj izraz Chef.Kuhar je uvijek bio kuhar .

Komentiraj...
Vidi sve komentare