To je to što me zanima!

Imotski rafioli - recept za fine kolačiće od badema i prošeka

Gotovo svaka domaćica u Imotskom zna pripremati rafiole. Recept se prenosi s koljena na koljeno, ali ga domaćice znaju pomalo prilagoditi svom ukusu. Recimo, umjesto samih badema, možete staviti i malo oraha
Vidi originalni članak

Ovaj odličan desert od badema u Imotskom se tradicionalno priprema za razne svečanosti, ali i kao desert nakon nedjeljnog ručka. Gotovo svaka domaćica u tom kraju zna pripremati ovaj kolač i svaka ima neku svoju malu tajnu kako baš njezin uvijek ispadne savršeno.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 1

  • max2017 10.05.2022.

    ma na nekaj me asocira ta žemlja................

Komentiraj...
Vidi sve komentare