To je to što me zanima!

'Imao sam srčani i trebam ići na odčepljenje vena. Bojim se...'

Mladić se boji koronografije na koju mora ići jer je nedavno imao srčani udar. No, Mevludin kaže da doista nema potrebe za strahom i da će sve proći u najboljem redu
Vidi originalni članak

Dragi Mevludine,

Trebam ići na odčepljenje srčanih vena i malo me strah budući da sam imao blaži srčani udar. Trebam li ići i kako će sve proći? Zanima me i kako će u životu proći moja djeca, sin i kći. Hvala na odgovorima.

šifra: ozdravljenje mog srca Ivanić

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Odgovor

Gospodine, vi ste mladi, vidim jak karakter, ozbiljnost i pozitivnu energiju. Dobri ste i imate finu obitelj. Trudom ste stekli sve što imate u životu, djeca se uspješno obrazuju, a sin će završiti fakultet i nastaviti sa sportom. Kćeri predstoji brak krajem godine, a u idućoj godini postat ćete djed.

Strah koji vas prožima osjećaju svi prije ovakve operacije. To je prirodno jer ne bismo mogli funkcionirati bez njega, mozak mora sve preraditi. Vi idete na koronografiju i nema potrebe da strahujte jer to se danas rutinski radi uz lokalnu anesteziju.

Ništa ne osjećate, a cijelo vrijeme možete komunicirati s liječnicima. Procedura jest invazivna, ali nije ništa strašno.

Vidim da će sve proći kako treba. U Zagrebu imate dva vrhunska invazivna kardiologa: doktor Joško Bulum s KBC-a Zagreb i doktor Boris Starčević. Doista nema potrebe za strahom. Vidim da će sve proći u najboljem redu i bit ćete potpuno zdravi, osjećati se bolje.

Dakle, nikakve opasnosti vam ne vidim u iduće tri godine, a vidim napredak vama i obitelji na svim poljima. Javite mi se poslije koronografije. Sretno.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • mučki_provokator 13.05.2024.

    Nemoj se bojati, najgore kaj ti se može dogoditi je da umreš. U kakvoj državi živiš to i nije nekaj strašno.

  • Marijanm904@mail.com 13.05.2024.

    Ja sam upravo krenuo i liječim se u kbc rebro zagreb na odjelu prva kardiološke gdje mi sve radio doktor Radić. Jako dobar doktor a i drugo osoblje jako dobro nemaš se šta bojat možeš na ekranu sve gledati ništa ne osjećaš. Treći dan već ideš kući. Ja sad idem 28.5. Na kontrolu gdje će se vidjeti dali ću morati na ugradnju bajpasa i nije me strah. Odi rješavaju si to dok je vrijeme nemoj se bojat. Pozdrav..

  • tomst56 13.05.2024.

    dečko nese uljuljkaj u lažni osječaj straha !! moja prva koronarografija i nakon toga hitna operacija pun straha od nepoznatog , dolaskom u magdalenu i razgovorom sa pacijentima strah je u pol sata nestao jer straha ne treba biti , koronarografija je kao ubod komarca i drugo ništa kasnije je pjesma nema bolova nema straha samo sreća što su doktori napravili vrhunski posao . Nakon toga jedna operacija 3 premosnice pa nakon deset godina druga 2 premosnice i između toga i nakon 13 Stentova, koronarografije više ni ne brojim jer ih je bilo sigurno preko 20, prva operacija prije 26 godina i još sam živ i fit i večinu poslova se odrađuje dobro bez tegoba , ostati će ti samo da se zahvališ Doktorima koji su učinili vrhunski posao što i ja činim sada i uvijek , HVALA IM !!

Komentiraj...
Vidi sve komentare