To je to što me zanima!

Ideja za odličan ručak: Riblji uštipci koje i djeca obožavaju

Razmutite u zdjeli mlijeko, jaja, brašno, sol i malo češnjaka u prahu te umiješajte ujednačeno tijesto gušće od tijesta za palačinke. Umačite u tijesto komade ribe, pržite s jedne i druge strane da porumene
Vidi originalni članak

Broj osoba: 4

Priprema: 30 minuta

Sastojci:

500 g oslića, 2 dl mlijeka, 2 jaja, sol, mediteranske trave, ulje, češnjak u prahu

Postupak:

Narežite riblje filete na sitnije komade i začinite ih mješavinom začina. Razmutite u zdjeli mlijeko, jaja, brašno, sol i malo češnjaka u prahu te umiješajte ujednačeno tijesto gušće od tijesta za palačinke.

TU JE I RECEPT Sarma je planetarno jelo, jede se i u Indoneziji i Skandinaviji

Umačite u tijesto komade ribe, pržite s jedne i druge strane da porumene te ih vadite šupljikavom žlicom na papirnati ubrus.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare