To je to što me zanima!

Ideja za brzu i prefinu večeru: Aromatični špinat i krumpir

Krumpir ogulite, narežite na kockice i skuhajte u slanoj vodi. Luk sitno nasjeckajte, kao i rajčice, špinat i čili. Dodajte ulje u tavu, zatim sjemenke kumina te sušeni čili i luk
Vidi originalni članak

Broj osoba: 4

Priprema: 35 minuta

Sastojci:

2-3 veća krumpira, 300 g mladog špinata, pola luka, sušeni čili, rajčica, ½ žličice sjemenki kumina, 1/2 žličice češnjaka, 3/4 žličice soli, 1/4 žličice kurkume, 1/2 žličice čilija u prahu, sok od limuna

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Postupak:

Krumpir ogulite, narežite na kockice i skuhajte u slanoj vodi. Luk sitno nasjeckajte, kao i rajčice, špinat i čili. Dodajte ulje u tavu, zatim sjemenke kumina te sušeni čili i luk. Pirjajte dok rubovi luka ne počnu mijenjati boju. Dodajte protisnuti češnjak, brzo izmiješajte, a zatim dodajte rajčice, sol, čili u prahu i kurkumu.

10 NISKOKALORIČNIH OBROKA Recepti za jeftina i zdrava jela koja imaju najviše 500 kalorija

Pirjajte na srednjoj do srednje jakoj vatri. Dodajte ocijeđeni krumpir u tavu i dobro ga izmiješajte, zatim dodajte špinat i dobro promiješajte. Poklopite i kuhajte na laganoj vatri 4-5 minuta, a zatim provjerite je li gotovo. Dodajte malo soka od limuna, po potrebi začinite i poslužite.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • mars7 20.05.2024.

    super za veceru

  • 𝓝𝓲𝓷𝓪 𝓽𝓱𝓮 𝓫𝓪𝓭𝓪𝓼𝓼 19.05.2024.

    Ovo meni izgleda bljak :/

Komentiraj...
Vidi sve komentare