Ako tijekom ovih vrućih dana poželite nešto što je osvježavajuće i zdravo, a neće preteško pasti na želudac, salata od grejpa i avokada je idealan izbor za obrok
Vidi originalni članak
broj osoba: 4
priprema: 20 minuta
POGLEDAJTE VIDEO:
Sastojci:
2 crvena grejpa, nasjeckana ljutika, žlica vinskog octa, 2 srednje velika avokada, 2 žlice maslinova ulja, sol, papar
Priprema:
Ogulite grejp i narežite na kriške. Režite iznad zdjele kako bi sok koji kapa kasnije mogli iskoristiti. U taj sok dodajte nasjeckanu ljutiku i vinski ocat te ostavite da stoji desetak minuta. U dressing zatim dodajte maslinovo ulje, posolite ga i popaprite. Avokado narežite na kriške debele pola centimetra, posolite ga i rasporedite po tanjuru uz kriške grejpa. Prelijte salatu dressingom i poslužite odmah.