To je to što me zanima!

Htjela sam opuštajuću masažu, a skoro dobila i 'sretan kraj'

Maggie McGaugh uzburkala je vode na TikToku pričom o tome kako je greškom zakazala masažu sa sretnim završetkom i shvatila to tek na stolu za masažu, s gaćicama spuštenim do koljena
Vidi originalni članak

Maggie McGaugh oglasila se na TikToku pomalo užasnuta iskustvom koje je doživjela nakon što se prijavila za masažu i legla na stol, ne očekujući ništa više od toga da se malo opusti. Kaže kako je sama propustila reagirati na nekoliko 'crvenih zastavica' koje su se pojavile u međuvremenu, ne razmišljajući o tome da bi mogla dobiti bilo što drugo od onog što je mislila da je naručila. 

POGLEDAJTE VIDEO: Riješite se znakova starenja s lica 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Danas sam htjela otići na masažu, ne znajući da sam trebala dobiti masažu sa 'sretnim završetkom' – kaže. Prije svega, naručila se u 9 sati ujutro, a iz salona su joj se javili tek u 21 sat, što je, kaže, trebao biti prvi znak da nešto nije u redu. 

Maggie tvrdi da se jedva izvukla iz vrlo neugodne situacije

Maggie je ispričala svoje iskustvo nakon što je jedan čovjek zatražio savjet od stručnjakinje preko The Suna, nakon što je postao opsjednut masažama sa sretnim završetkom, zbog čega je završio s minusom na bankovnom računu i suočio se sa suprugom koja je postala vrlo sumnjičava. 

Unatoč tome što ju je kasni poziv malo zbunio, Maggie je ipak odlučila iskoristiti uslugu. Kad je stigla u salon, primijetila je da izgleda prilično oronulo, ali je ipak ušla. Potom je primijetila da unutra nema vrata, već je prostor odvojen samo zavjesama, što ju je već učinilo malo nervoznom. No, opet je odlučila ostati da iskoristi uslugu.

- Imala sam pomalo osjećaj da je u pitanju „skrivena kamera“, no unatoč tome odlučila sam se skinuti do donjeg rublja i čekati da uđe maserka – ispričala je. 

Ono što se potom dogodilo, užasnulo je Maggie. 

@maggiemcgaugh

I went from 💆🏼‍♀️ to 🙇🏼‍♀️ so fast

♬ original sound - Maggie McGaugh

- Žena je ušla i strgnula mi donje rublje do koljena – priča. Potom je skinula plahtu kojom je Maggie bila pokrivena i bacila se na nju. Dok joj je stražnjica bila potpuno otkrivena, Maggie je napokon shvatila što će se dogoditi te povukla svoje donje rublje nazad i rekla ženi da se usredotoči samo na njena bolna ramena. Žena je djelovala pomalo zbunjeno, no nastavila je s masažom, za koju Maggie kaže da je – nakon što su granice bile postavljene – bila sjajna. 

Dodala je da će ubuduće, kad bude planirala masažu, dvaput provjeriti internetsku stranicu salona, kako ne bi slučajno napravila istu grešku. 

- Mogu samo reći da je za mene sretan završetak bio kad je došlo vrijeme da odem s masaže – kaže Maggie, odnosno kasnije saznanje da je masažu zaista naručila na „toj“ stranici, na kojoj se nude one sa sretnim završetkom.  

Ljudi su, naravno, odmah navalili s komentarima.  

Masaža sa sretnim završetkom podrazumijeva da se ne treba nadati samo opuštenim ramenima

- O, bože… to je moralo biti neugodno – piše tako jedan od komentatora, dok drugi dodaje kako se to i njemu dogodilo. 

- Ovo je priča i pol, bit ćeš hit na svakoj zabavi na kojoj ju odlučiš ispričati, kaže treći komentator. 

- Ne razumijem kako bi netko uopće mogao napraviti takvu pogrešku – pita se, pak, jedan komentator, dok je netko drugi dodao: 

- Nisi sama, slučajno sam ušao u salon za masažu sa sretnim završetkom, bez ideje što bi se moglo dogoditi, dok nisam legao za stol, prenosi The Sun. 
 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • MOĆNA 06.10.2024.

    A tek da je bio muški maser uživala bi do kraja . Ha ha

Komentiraj...
Vidi sve komentare