To je to što me zanima!

Hrvatske koke godišnje snesu pola milijarde jaja, a jedu i ulja da bi 'proizvele' Omega-3 jaja

Raste nam proizvodnja podnog uzgoja u kojem koke imaju više komocije, a u Marijančanki kraj Osijeka dvije su godine radili na tome da dobiju jaje s Omega-3 koje blagotvorno djeluju na vid i pamćenje
Vidi originalni članak

Bojanje, tucanje i razmjenjivanje jaja dio je tradicijskih običaja za Uskrs, a za pisanicu je važno izabrati najveća i najljepša jaja. Zato treba dobro čitati oznake na pakiranjima jer oznaka S znači da su jaja najmanja i da imaju najviše 53 grama. No najviše se prodaju jaja oznake M (53-63 g.) i L(63-73 g.). 

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 11

  • sony33 01.04.2021.

    Kada će kavezni uzgoj biti zabranjen? Koka u kavezu cijeli život provedi na nešto većem prostoru od A4 formata papira. Nisu li to loši uvjeti?

  • moralna vertikala 01.04.2021.

    bolja su jaja od koke koja se hrani na travi prirodnom ishranom nego ona koja imaju omega 3, ali od "krmiva" sto nije kokosja prirodna hrana niti znamo od cega se to "krmivo" sastoji.

  • WifeTookMyDoggo 01.04.2021.

    Pa kwaaak ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare