To je to što me zanima!

Hrvati hrle na tečaj francuske kuhinje: Confit tehnika je hit

Marijana Perković je na prvoj radionici francuske kuhinje osam sudionika učila o julienne tehnici rezanja, confit tehnici kuhanja i bouquet garniju, odnosno pravilnom korištenju začina
Vidi originalni članak

Miris ukusne hrane, odličnih vina i veselih gostiju mogli su se vidjeti i osjetiti prošlu nedjelju u novotvorenom bistrou Egoist na zagrebačkoj jarunskoj tržnici.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 1

  • vinja 10.06.2022.

    Jednom preporuka, pečenje u fritezi bez masnoće kao zdrava hrana. Drugi puta kuhanje u gomili masnoće za mekano meso. Ovo drugo je danas posebno prikladno obzirom na ulje koje je svaki dan skuplje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare