To je to što me zanima!

Hoću li se napokon rastati od muža, u braku smo 27 godina? Ne mogu više izdržati s njim

Samo sebe gleda i sebi ugađa, zna se proveseliti i zabaviti, ali bez vas. Vi ste komunikativni i vrlo živahni, ali on to ne primjećuje. Vi ćete zbog ovih razlika u karakteru teško ostati u skladnom i normalnom braku
Vidi originalni članak

Poštovani Mevludine,

bilo bi mi od pomoći kad biste mi odgovorili vidite li hoću li u budućnosti ostati sa suprugom. U braku smo 27 godina. Jako smo različite osobe po naravi i karakteru. Uglavnom ja prešutim sve probleme kako ne bi došlo do sukoba.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

To se sve skupilo u meni i više ne mogu dalje. Htjela bih odseliti u svoj grad u kojem sam prije živjela i tamo biti sa svoje dvoje djece. Ja sam vesela osoba, mirnije i skladnije naravi.

Također me zanima vidite li mome sinu nogometnu karijeru jer jako je uporan, ambiciozan i predan tome. Ima 17 godina.

Srdačan pozdrav i hvala.

šifra: Mila

MEVLUDIN ODGOVARA 'Želim postati majka, ali nikako da zatrudnim. Ima li nade da suprug i ja dobijemo dijete?'

Odgovor:

Vidim gospođo da ste vrlo osjetljivi, tašti pa ponekad i pomalo patetični, no vedrog duha i naravi. U braku ste uvijek vi morali voditi brigu o svemu, sve je bilo na vama, od odgoja djece do kućnih poslova. Suprug je pak više na svoju ruku, tašt je i teško prihvaća bilo kakav kompromis.

Samo sebe gleda i sebi ugađa, zna se proveseliti i zabaviti, ali bez vas. Naravno, vi ste komunikativni i vrlo živahni, ali on to ne primjećuje. Vi ćete zbog ovih, kako ste i sami rekli, razlika u karakteru teško ostati u skladnom i normalnom braku. Nisu to pretjerano veliki problemi, no ako ih želite prevazići, potreban je iskren i smiren razgovor, radi sebe i radi djece.

PISMO MEVLUDINU Želim ozbiljnu vezu, ali ne znam je li me moj partner uopće voli?

Sin će napredovati u školi i u nogometu te mu vidim privatan obrt u budućnosti. Općenito, što se tiče djece, nećete imati problema. Vama pak predstoji promjena u bliskoj budućnosti na poslu i bit ćete poprilično zadovoljni. Psihički ste napeti i nezadovoljni ali to je samo privremeno.

U idućim mjesecima vidim vam napredak kroz kuću i obitelj. Iduće godine bit ćete na dobrom putu, sve vam je otvoreno u pozitivnom smislu. Pokušajte nekako ove razmirice sa suprugom riješiti konstruktivnim razgovorom.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • mudro_slovo 09.10.2023.

    Mevludine, U hrvatskom jeziku se ispravno kaže prevladati, nadvladati, a ne "prevazići" što je srpska riječ.

  • wet+dry 09.10.2023.

    Neda se tebi nikud bez otpremnine.

  • Jure83 08.10.2023.

    Nemogu sam sa sobom vise

Komentiraj...
Vidi sve komentare