Ova salata odlična je za proljetne dane jer je jako lagana, a opet nutritivno bogata. Također, ako ste na dijeti onda je ovaj recept odličan izbor za vas jer sadrži dosta povrća
Vidi originalni članak
Sastojci:
- 140 g mladog špinata
- 340 g tjestenine
- 400 g bijelog graha iz konzerve
- 110 g fete
- 1/4 sušenih rajčica
- 2 komada mladog luka
- 2 češnja češnjaka
- žličica naribane limunove kore
- 2 žličice maslinova ulja
- žličica origana
- žličica majčine dušice
- sol, papar
- naribani parmezan
Priprema:
U velikoj posudi pomiješajte špinat, grah, fetu, rajčice, nasjeckani mladi luk, češnjak, limunov sok i koricu, maslinovo ulje, origano, majčinu dušicu, sol i papar. Pokrijte i ostavite na sobnoj temperaturi dva sata prije posluživanja.
Tad toj mješavini dodajte skuhanu tjesteninu i pospite parmezanom.