To je to što me zanima!

Frizer Paulo iz Imotskog: 'Šišao sam prijatelja na litici iznad Modrog jezera, bilo je odlično'

Paolo (24) se odlučio vratiti iz Njemačke u Imotski, i sad već četiri godine u svom gradu vodi uspješan salon. Odlučio je na jedinstven način ispromovirati grad i salon, s frizurom na litici iznad jezera
Vidi originalni članak

Mladi frizer Paulo Lončar-Lucijić (24) otvorio je svoj salon Pablo's u Imotskom prije četiri godine, kad se odlučio u rodni grad vratiti iz Njemačke. Prve dvije godine mu nisu bile lake, ali sad šiša i naše nogometaše i prezadovoljan je radeći posao koji obožava. Na Instagram profilu frizerskog salona objavio je i video sniman dronom s litice iznad Modrog jezera, na kojem je šišao prijatelja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Šest sam mjeseci planirao snimiti neki video koji bi mi bio super za promociju mog salona, ali i voljenog grada. Imotski nije zabačen, tu ima svačega i htio sam to svima pokazati, oduševiti ljude. Čekao sam idealno vrijeme, da bude poluoblačno, a prva je ideja bila da snimamo uz sam rub jezera. Na kraju sam shvatio da želim prekrasan pogled i popeli smo se jedna na liticu gdje smo snimili video - priča nam Paulo koji je u kreativni pothvat išao s kako kaže, top modelom, njegovim dobrim prijateljem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pablo’s frizerski salon za M/Ž (@pablos_frizerski_salon)

Kako kaže, šišati na litici bilo mu je lijepo iskustvo koje je probudilo emocije, a planira snimiti još ovakvih videa po Dalmaciji.

- Mi frizeri nismo zatvoreni samo u četiri zida, ja sam svoj frizerski salon htio promovirati na nekoj višoj razini, da prikažem šišanje kao umjetnost. Snimali smo s dronom i s foto aparatom, jako sam zadovoljan kako je ispalo - ponosno nam priča frizer.

Kad se spusti s planine i vrati u salon, često mu na šišanje dolaze i poznati nogometaši. Na svom Instagram profilu objavio je fotografije se s Andrejom Kramarićem, Kristijanom Jakićem i Lovrom Zvonarekom.

- Nogometaši su me nekako našli, vraćaju se na frizure kad im bude zgodno, najviše ljeti. Imamo jako puno posla i ja sam i više nego zadovoljan. Uvijek sam znao da je marketing vrlo važan, pa se trudim i u tom smjeru razvijati svoj posao - ističe mladi profesionalac.

NIJE TRANSPLANTACIJA Transformacija života: Nekad sam zbog manjka kose gubio žene i poslove, a sad opet živim

Paulo je nedavno otvorio i salon u Makarskoj, pa po potrebi radi na obje lokacije.

- Ako me netko zatraži u Makarskoj, tamo odem, ali mi je baza Imotski - priča.

Paulo je nakon srednje škole na obuku išao u Njemačku, gdje je naučio posao.

PREDIVNO GA JE UREDILA Otvorila je minijaturni frizerski salon u kontejneru kod Petrinje: 'Simpatičan je i ljudi ga vole'

- Tad mi plaća nije bila toliko važna, no vrlo sam brzo postao nezadovoljan uvjetima i odlučio se vratiti u Imotski. Sad sam zbog toga jako sretan - zaključio je Paulo. 

Idi na 24sata

Komentari 60

  • ping-pong 02.07.2024.

    A dlake si bacio u jezero, jel da?!

  • P&P 02.07.2024.

    Nevjerojatno je kako neke zene ostavljaju bezvezne komentare na svakom članku. Trude se biti zapažene, pa je li moguce da ne mogu nesto uzivo pronaci. U godinama a ni mrve mudrosti, ni samopoštivanja.

  • Barbara33333 02.07.2024.

    Samo ti šišaj i dalje ali u salonu .

Komentiraj...
Vidi sve komentare