To je to što me zanima!

Fini Aperol Spritz sa jesenskim okusima će vas 'oboriti s nogu'

U čašu stavite zamrznutu kocku i preko nje prelijte Aperol, jabučni cider, prosecco i po želji mineralnu vodu za kraj. Ovo jesensko osvježenje oduševit će svako nepce, a možete ukrasiti čašu kriškom naranče
Vidi originalni članak

Željno iščekujemo prve jesenske dane, a s njima dolaze fina hrana i napici. Ljetni kokteli nisu rezervirani samo za tople dane, jer uvijek možete pripremiti ljetno piće s okusom jeseni. Zato vam donosimo super recept za jesenski Aperol Spritz.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Trebat će vam 60 ml Aperola, 75 ml jabučnog cidera i prosecco. Narežite jabuke na komadiće te ih sa štapićima cimeta i zvjezdanim anisom stavite u kalup za led. Polijte ih vodom i stavite u zamrzivač preko noći. Na tanjurić stavite šećer, cimet i šljokice, pomiješajte smjesu i umočite rub čaše prvo u neki sirup (najbolje od naranče), a zatim u smjesu.

UŠTEDITE I NOVAC Ne bacajte ostatke hrane: Šest načina kako ih dobro iskoristiti

U čašu stavite zamrznutu kocku i preko nje prelijte Aperol, jabučni cider, prosecco i po želji mineralnu vodu za kraj. Ovo jesensko osvježenje oduševit će svako nepce, a možete ukrasiti čašu kriškom naranče.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • mars7 28.08.2024.

    Dobar koktel 🍸

Komentiraj...
Vidi sve komentare