To je to što me zanima!

Fina zapečena bundeva sa sirom

U ovo jelo možete dodati i kuhanu punjenu ili običnu tjesteninu, samo je pomiješajte sa svim sastojcima i zapecite. Dodatak komadića gorgonzole još će više obogatiti okus jela
Vidi originalni članak

Sastojci: 

  • 1 kg očišćene bundeve, narezane na sitne kockice
  • 100 grama mascarpone sira
  • 100 grama naribane gaude ili nekog sličnog sira
  • 1 dl mlijeka
  • 1 velika rajčica narezana na kockice
  • šaka svježeg bosiljka
  • 50 grama bučinih golica
  • sol
  • papar

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Postupak: 

Kockice bundeve pirjajte ili kuhajte na pari na budu mekane pa ih premjestite u vatrostalnu posudu i pomiješajte sa ostalim sastojcima. Pecite oko 15 min na 200 stupnjeva. 

Prijedlog: U ovo jelo možete dodati i kuhanu tjesteninu, samo je pomiješajte sa svim sastojcima i zapecite. Dodatak komadića gorgonzole još će više obogatiti okus jela, prenosi Atma.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare