U ovo jelo možete dodati i kuhanu punjenu ili običnu tjesteninu, samo je pomiješajte sa svim sastojcima i zapecite. Dodatak komadića gorgonzole još će više obogatiti okus jela
Vidi originalni članak
Sastojci:
- 1 kg očišćene bundeve, narezane na sitne kockice
- 100 grama mascarpone sira
- 100 grama naribane gaude ili nekog sličnog sira
- 1 dl mlijeka
- 1 velika rajčica narezana na kockice
- šaka svježeg bosiljka
- 50 grama bučinih golica
- sol
- papar
POGLEDAJTE VIDEO:
Postupak:
Kockice bundeve pirjajte ili kuhajte na pari na budu mekane pa ih premjestite u vatrostalnu posudu i pomiješajte sa ostalim sastojcima. Pecite oko 15 min na 200 stupnjeva.
Prijedlog: U ovo jelo možete dodati i kuhanu tjesteninu, samo je pomiješajte sa svim sastojcima i zapecite. Dodatak komadića gorgonzole još će više obogatiti okus jela, prenosi Atma.