Možete je jesti kao namaz za kruh, ali i uz krekere. Ostatak paštete stavite u teglicu s dobrim poklopcem. U hladnjaku može stajati nekoliko dana
Vidi originalni članak
Postupak:
Po želji dodajte i bosiljak, timijan, vlasac, majonezu, krem sir, kapare, kisele krastavce, inćune, jaja, kukuruz... Sve sastojke stavite u blender i miksajte dok pašteta ne bude ujednačene konzistencije. Servirajte u zdjelicu i za ukras pospite sušenim vlascem.
Možete je jesti kao namaz za kruh, ali i uz krekere. Ostatak paštete stavite u teglicu s dobrim poklopcem. U hladnjaku može stajati nekoliko dana.
POGLEDAJTE VIDEO:
Sastojci:
2 kom. tune iz konzerve, 1 žlica maslaca, 2 žlice maslinova ulja, 2 češnja češnjaka, 1 luk, prstohvat mljevene slatke paprike, 1 žličica senfa, listići svježeg peršina, 1 žlica soka od limuna, crni papar, prstohvat soli
Broj osoba: 2
Priprema: 15 minuta