Da bi blagdani bili slađi, u novom Skuhatćute darujemo vanilin šećer za mirisne slastice te dijelimo 200 fantastičnih nagrada. Donosimo i recepte za macarons - šarene francuske kolačiće za najveseliji stol. Hrskavi su izvana, a mekani iznutra pune se brojnim slasnim nadjevima, od čokolade i kave do voća. Iako izgledaju zahtjevno, za njihovu pripremu potrebno je samo malo prakse.
Donosimo male tajne najslasnije purice i recepte za sočne nadjeve. Otkrijte kako pripremiti puricu s nadjevom od žemlji ili kestena, te isprobajte i pureće ražnjiće ili roladu sa suhim voćem. Među mnoštvom recepata sigurno ćete pronaći neki koji će vas oduševiti.
Otkrivamo najbolje recepte za umake iz cijelog svijeta, te savjetujemo koji umak poslužiti uz svinjetinu, a koji uz piletinu i druge vrste mesa. Isprobajte kremasti umak s konjakom, umak od hrena ili bijeli umak s kiselim vrhnjem.