Roštilj će ostati čist, a riba će se fino ispeći - neće se zalijepiti i raspadati. Postoje dva trika kako to izvesti, a vi izaberite koji vam se više sviđa. Aluminijsku foliju zaboravite
Vidi originalni članak
Zanima vas ova tema? Pročitajte onda i ovaj članak: Najbrojnija britanska obitelj otkrila kako se zove 22. dijete
Najgore je kad se riba zalijepi za roštilj. Osim što nije toliko ukusna i sklona je raspadanju, i sam roštilj kasnije treba izribati. Postoje dva trika kako ju ispeći da se ne zalijepi, a ne radi se o zamatanju u aluminijsku foliju. Trikovi su - ispeći je na kriškama limuna ili prije pečenja premazati majonezom. U oba slučaja će biti vrlo ukusna.
Pogledajte u videu trik s majonezom:
Zanima vas ova tema? Pročitajte i ovo: Ne bacajte ih: Ove vrećice imaju osam genijalnih primjena