To je to što me zanima!

'Spasio sam 12.000 djece i 4 puta se ženio. U Hrvatskoj mi je doktor u salu ušao s pištoljem'

Suze su potekle u Zagrebu kada su se prošli vikend, sada odrasli ljudi, susreli s dr. Williamom Novickom koji ih je uspješno operirao prije 30 godina. Za nas je ispričao svoju bogatu životnu priču
Vidi originalni članak

- Nemojte mi pripisivati osobine superjunaka jer se ne osjećam tako. Nisam superheroj. Kao i sve oko nas, ja sam medalja s dvije strane i mogu se samo nadati da će jednog dana, kad stanem pred svetog Petra, on pogledati onu dobru stranu novčića i reći: Hej, ovaj čovjek je operirao 12.000 djece sa srčanom manom! Ok, to je dovoljno da ‘pokrije’ sva sranja koja je mimo toga napravio u životu - odgovara jednostavno dr. William Novick, poznati američki dječji kardiokirurg koji liječi djecu rođenu sa srčanom manom diljem svijeta, kad se začudite tome koliko je plemenitosti i volonterskog rada uspio “ugurati” u 70 godina svog života.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 7

  • kumovi vt 13.07.2024.

    Čovjek je besplatno operirao tek rođenu djecu koja su imala urođene srčane mane. U to vrijeme kod nas nije bilo doktora koji bi se to usudio raditi nego su uz njega sticali iskustvo. Aludirati da je pedofil je glupo i ponižavajuće za takvog doktora.

  • Čistokrvni gmo free 13.07.2024.

    Nadam se da nećemo uskoro ćitati da je malo "previše volio djecu" 🙄

Komentiraj...
Vidi sve komentare