To je to što me zanima!

Dosadio vam je 'doggy'? Tu je froggy seks poza za njen užitak

Iskušavanje novih poza, ili varijacija na temu u krevetu vrlo je važno, jer ako baš sve što se događa u krevetu znate unaprijed, može doći do zasićenja pa i do odustajanja od intimnih odnosa
Vidi originalni članak

Iako mnogi parovi vole kad im seks pomalo zahvati rutina, jer se uz svakodnevne obaveze nije uvijek lako nositi i s novostima u krevetu, povremena promjena poza, ili nadogradnja one jedne dosadne,  može biti iznimno korisna za vaš intimni život. Jer, ako baš sve što će se događati u krevetu znate unaprijed i ništa se ne mijenja, to će s vremenom dovesti do zasićenja, pa i do odustajanja od seksa, što nije poželjno. Zato je dobro povremeno promijeniti barem ono za što vam ne treba ni puno novca ni puno truda, ističu stručnjaci, a prenosi Cosmopolitan. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Želite li samo malo modificirati dosadnu doggy pozu, bit će dovoljno da se, umjesto da se oslanjate na rukama i koljenima, malo više nagnete naprijed, tako da vam je glava naslonjena na ruke ili jastuk. Ovo lagano podešavanje je odličan potez, jer nudi više stabilnosti, udobnosti i omogućava dublje prodiranje partnera. 

- Za mnoge žene ovo omogućava i otvaranje vagine pod kutem koji im je ugodan, kaže Rhiannon John, stručnjak za odnose na Bedbible.com, a definitivno omogućava i da žena sama s rukama ispod tijela pojača doživljaj stimulacijom klitorisa. 

Još jedna modifikacija doggy poze je leapfrog, što u prijevodu znači preskok. I ova je poza inspirirana poskakivanjem žaba, no nije fora u tome da preskočite partnera. Treba se spustiti na koljena i dlanove, kao kod doggy poze, ali čelo naslonite na krevet dok kukove podižete u zrak. Idealna je također za parove koji uživaju u dubljoj penetraciji, a ako dodate jastuke za podizanje guze, doživjet ćete nezaboravno iskustvo. 

ŠAPUTANJE, DISANJE, POGLEDI... Vođenje ljubavi s emocijama: Poze koje produbljuju intimnost i još jače povezuju partnere

Neki kažu kako se ova igra može nadograditi masažom partneričinih leđa dok partner penetrira, s tim da ih treba podmazati s malo meda, ili kremom koja je vrlo masna, a postoji i opcija u kojoj muškarac uvelike može pomoći trudnoj partnerici ako se odluče za tu pozu. U tom slučaju muškarac treba sjesti s ispruženim nogama, a žena će sjesti njemu u krilo tako da on gleda u leđa i može se spustiti i osloniti na njegove noge da joj poza bude ugodnija.

Jedna od zanimljivih varijacija je i froggy, jedna od poza na temelju koje bi se mogle ispisati nove stranice Kama Sutra. Da, dobro ste pročitali: to je poza koju u seksu prakticiraju žabice. Naime, proučavajući bizarne seksualne navike vodozemaca, znanstvenici su otkrili inovativni seksualni položaj. Radi se o varijaciji kaubojske poze, samo – obrnuto. U ovom slučaju muškarac sjedi na rubu kreveta, a noge su mu čvrsto na podu. Žena treba sjesti na njega okrenuta leđima, a noge treba jako raširiti i spojiti u petama - kao žaba koja se sprema skočiti. 

Poza se može modificirati tako da se žena spusti na pod i osloni na ruke te noge postavi u položaj kao žaba koja će skočiti, s podignutom stražnjicom. Možete biti i malo zločeste: Spustite ruke ispod tijela, s glavom na mekom jastuku, tako da ruke ostaju slobodne za igranje klitorisom. 

UDOBNE POZE Ovo su seksualne poze koje ne zahtijevaju veliku fleksibilnost: Idealne su za starije parove

Oni stariji vjerojatno će preferirati jednostavnu žablju pozu u kojoj muškarac sjedi na krevetu, a žena sjeda u njegovo krilo okrenuta leđima.   
 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Avengers: Scarlet Witch 31.07.2024.

    .eks je precijenjen .

  • zastoplacemtokomsexa-zbogpepperspreyauocima 31.07.2024.

    Instrukcije nerazumljive, završili u hoggy pozi.

  • blacknight 31.07.2024.

    Marijana,jesi li probala pa znas ili?

Komentiraj...
Vidi sve komentare