To je to što me zanima!

Domišljati trikovi: Riba se više nikada neće lijepiti za roštilj

Iskoristite sunčano vrijeme, okupite obitelj i 'bacite' na roštilj pokoju ribu. Otkrivamo vam načine kako da se ne zalijepe, a da okus bude bolji nego kod klasične pripreme
Vidi originalni članak

Vjerovali ili ne, tajna je u majonezi ili limunu. Ukoliko se odlučite za limun, jer ipak bolje paše uz ribu, tada ga narežite na ploške pa ih poslažite na roštilj i na to složite ribe. Osim što se neće zalijepiti, riba će poprimiti onu finu citrusnu aromu od koje će vam sline curiti.

JESTE LI MEĐU NJIMA? Hrana koju mnogi ljudi krivo jedu: Jabuke, krumpir, češnjak

Ako imate pomalo osebujnu osobnost, tada možda posegnete za majonezom. U tom slučaju, sve što trebate napraviti je - premazati njome ribu i tako stavljati na roštilj.

Pogledajte u videu kako to napraviti:

POKAZALA SVE: Slavna ljepotica skinula se za novine

Idi na 24sata

Komentari 30

  • Ivano Mikulić 25.05.2019.

    WD 40

  • 25.05.2019.

    Za ispeci ribu na gradele postoje jednostavna pravila a to su dobar zar, vruce i ciste gradele i riba mora biti suha i NIKAKO soliti prije pecenja izvana jer sol takodjer sadrzi vodu pa se riba moze zalijepiti ako si amater.. posoliti je za vrijeme ili nakon pecenja i nema sanse da se riba zalipi... nauljene ili suhe gradele nisu bitne makar kad su zauljene manja je vjerovatnost da se zalijepi... limuni i majoneze su obicna glupost

  • Badel1862 25.05.2019.

    Ugrijati žicu,prerezati crveni luk na pola,dobro istrljati žicu,sok od luka napravi film po žici i nema lijepljenja,naravno,riba mora biti suha....

Komentiraj...
Vidi sve komentare