To je to što me zanima!

Domaći modni brend CHARM&S radi odjeću koja laska figuri

Osnivačice su se pri pokretanju brenda fokusirale na održivost stoga su prvenstveno u procesu dizajniranja vodile računa da je odjeća kreirana od najkvalitetnijih materijala
Vidi originalni članak

Iz grada s najljepšim zalaskom sunca dolazi novi modni brend, CHARM&S, iza kojeg stoje Zadranke Maja Živković i Sandi Babić. Osnivačice su se pri pokretanju brenda fokusirale na održivost, pa su prvenstveno u procesu dizajniranja vodile računa da je odjeća kreirana od najkvalitetnijih materijala, u krojevima i veličinama koje će kupci dugo nositi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Naše kreacije su za stvarne žene kao sto smo mi, savršeno nesavršene, laskaju ženskoj figuri i prikrivaju eventualne nedostatke, a ističu atribute na damski i ženstven način - kaže Živković.

- Od starta smo znale da želimo raditi modu za sve žene, bez obzira na godine i građu. Željele smo da se naši kupci u haljinama osjećaju kao u drugoj koži, za što su nam pri stvaranju kolekcije bili presudni materijali koji ‘dišu’ - dodaje.

OUTFIT DANA Vrlo široke traperice u tonu neba: Ležeran komad za praktične dnevne kombinacije

Osnivačice su se pri pokretanju brenda fokusirale na održivost.

- Smatramo da se održivost modne industrije ne ogleda u organskom porijeklu tkanina već u smanjenju modnog otpada, kreirajući komade koji će se nositi iznova, dugo godina. Tako svi zajedno, i mi i kupci, svjesno pomažemo održivosti modne industrije, smanjenju modnog otpada i emisije CO2 pri proizvodnji i uništavanju viškova – kaže Babić.

SURADNJA S BRENDOM SABANT Klisab je predstavio jesensku kolekciju kao posvetu ženama

U Zadru se nalaze na adresi Varaždinska 3, a imaju i web stranicu. 

JESENSKI TREND Leopard uzorak opet je u trendu - evo kako ga iskombinirati

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare