To je to što me zanima!

Dog day u Samoboru je idealno mjesto za sve ljubitelje pasa

Svi ljubitelji pasa, koji imaju priliku, ne smiju propustiti doći u Samobor 15. rujna na Dog Day na Vugrinščaku. Očekuju ih razne zabavne aktivnosti, edukativne radionice i aktivnosti za najmlađe
Vidi originalni članak

Salon za šišanje pasa MIdea iz Samobora organizira Dog Day na Vugrinščaku u Samoboru 15. rujna. Ovaj event idealan je za sve vlasnike i ljubitelje pasa, a organizatori obećaju bogat i zabavan program. 

- Na ovu ideju smo došli jer smo vlasnici dva prekrasna psa, Belgijskog ovčara Malionis po imenu Dock koji ima 2 godine i Američke stafordice od 10 godina koja je prava Diva kako joj je i ime. S obzirom da sve više ljudi ima pse odlučili smo našem Samoboru, Samoborcima i svim posjetiteljima našeg grada omogućiti jedno veliko pseće druženje. Od grada smo dobili veliku potporu i zahvaljujući našim sponzorima uspjeli smo ovu našu ideju i ostvariti. Ovaj event ne radimo u komercijalne svrhe nego zbog ljubavi prema našim ljubimcima i tu su nam uvelike pomogli naši sponzori kojih je stvarno dosta i koji osiguravaju bogate nagrade za naše 4-nožne sudionike i natjecatelje, a ujedno i njihove vlasnike - rekla nam je organizatorica projekta Martina Sanković, vlasnica MIdee. 

Dodala je kako je smisao cijelog ovog eventa da vlasnicima i ljubimcima predstave aktivnosti i sportove u kojima će svi uživati.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare