To je to što me zanima!

Dnevni horoskop za utorak 18. lipnja: Lava će privlačiti netko zauzet, Vaga planira odmor...

Pročitajte dnevni horoskop za utorak 18. lipnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
Vidi originalni članak

Ovan 21. 3 - 20. 4.

Ocjena dana: 5
Ljubav: 5
Posao: 5
Zdravlje: 5

Pred vama je dan poslovnih i ljubavnih uspjeha. Prijatelja ćete potaknuti da razmisli o prednostima zajedničke suradnje. U nedostatku novca mogli biste posegnuti za dodatnim poslovima, a studenti ovog znaka mogli bi uloviti kakav sezonski posao. Otkrijte svoje osjećaje osobi koja izražava naklonost prema vama.  

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bik 21. 4.  - 21. 5.

Ocjena dana: 3
Ljubav: 3
Posao: 4
Zdravlje: 3

Imat ćete osjećaj da vam nedostaje vremena, kako biste ostvarili sve što ste naumili. Gušit će vas zahtjevi šefova, ali i oni od ukućana. No kriza kojoj ste bili izloženi prošlih tjedana polako jenjava. Napetost i stresne situacije ostaju iza vas, stoga je današnje neraspoloženje možda samo reakcija na sve što vam se događalo.   

IMAJU ZLATNO SRCE 4 horoskopska znaka koji imaju čistu dušu - šire sreću i dobrotu

Blizanci 22. 5 - 21. 6.

Ocjena dana: 4
Ljubav: 4
Posao: 5
Zdravlje: 3

Sitničavošću i kritikom mogli biste se zamjeriti kolegama, ali ćete okretanjem na šalu sve brzo izgladiti. Bit ćete zaokupljeni financijskom situacijom. Vladavina vašeg znaka pogodovat će boljim prilikama za zaradu. Ako se bavite iznajmljivanjem stana, mogli biste pronaći podstanare s kojima ćete biti iznimno zadovoljni.  

Rak 22. 6.  - 22. 7.

Ocjena dana: 3
Ljubav: 3
Posao: 3
Zdravlje: 2

Osjećat ćete potrebu za mirom. Najteže će biti onima čija priroda posla zahtijeva česte kontakte s drugima – iscrpljivat će vas razgovori. Mogli biste se posvađati s partnerom oko novca, zamjerajući mu da previše troši. Imate li odraslu djecu, odvojit ćete popriličan novčani iznos za njihovo ljetovanje.  

Lav 23. 7.- 22. 8.

Ocjena dana: 5
Ljubav: 4
Posao: 5
Zdravlje: 5

Većinu obaveza možete riješiti bez većih zapreka, a moći ćete se osloniti i na poznanstva. Što se budete morali više truditi, ostvareni rezultati bit će značajniji, a uspjeh veći. Slobodni se mogu naći pred novim ljubavnim prilikama. Pozornost će vam privući osoba koja je zauzeta – pazite da vam druga strana ne zataji taj podatak.  

Djevica 23. 8. - 22. 9.

Ocjena dana: 3
Ljubav: 3
Posao: 3
Zdravlje: 2

Umor i razdražljivost sprječavat će vas da ispunite dana obećanja pa ćete osjećati grižnju savjesti. Ubrzan životni tempo rezultirat će napetošću, stoga pronađite više vremena za odmor. Slobodni će se prepustiti flertu i zavođenju, no konkretni pomaci dogodit će se idućih dana kada ćete imati Venerinu potporu.  

MOĆNI SU 4 najhrabrija znaka Zodijaka

Vaga 23. 9.  - 22. 10.

Ocjena dana: 4
Ljubav: 5
Posao: 4
Zdravlje: 4

Vaše veselo raspoloženje svima će se svidjeti. Na poslu ćete biti među onima koje će drugi cijeniti i povoditi se za vašim idejama. Uz koncentraciju na posao ne zaboravite na rekreaciju koja bi vam iznimno koristila. Osjećate li zasićenost poslom, počnite planirati odlazak na ljetovanje jer vam je promjena mjesta boravka više nego potrebna.  

Škorpion 23. 10. - 21. 11.

Ocjena dana: 2
Ljubav: 3
Posao: 2
Zdravlje: 2

Budu li se neki ljudi kritički osvrnuli na vaše propuste, shvatite to kao dobronamjerni savjet. Bit ćete neskloni ustupcima i priznavanju svojih pogrešaka, iako ćete duboko u sebi znati da griješite. Neumjereno konzumiranje cigareta moglo bi dovesti do problema s dišnim organima. Što više boravite na svježem zraku.  

Strijelac 22. 11. - 21. 12.

Ocjena dana: 5
Ljubav: 5
Posao: 5
Zdravlje: 4

Moguće su promjene u životima vaših prijatelja ili rođaka. Zbog njihovih problema zapostavit ćete svoje privatne obaveze, ali će vam biti drago da ste nekome pomogli. Posvetit ćete se uređenju svoga doma te razmještajem namještaja postići željene promjene. Samci bi mogli dobiti poziv za ljetovanje – nemojte odbiti!  

Jarac 22. 12. - 20. 1.

Ocjena dana: 3
Ljubav: 3
Posao: 4
Zdravlje: 3

Pozitivni pomaci i nova zbivanja predstoje vam oko rješavanja pitanja nasljedstva. Mogli biste ostvariti pravo na odštetu ili na neki drugi način dobiti novac. Dan je povoljan za kupnju, pa ćete s užitkom obilaziti štandove s odjećom i naći nešto što ćete nositi na plažama ili tijekom večernjih izlazaka.  

Vodenjak 21. 1. - 18. 2.

Ocjena dana: 3
Ljubav: 2
Posao: 4
Zdravlje: 3

S lakoćom ćete obavljati svoje poslove, kontaktirati s ljudima i baviti se stvarima koje vam čine zadovoljstvo. U napetim situacijama iskazat ćete svoju rječitost i spretnost. No kada je ljubav posrijedi, vaša razboritost kao da neće postojati. Koliko god vam partner jasno pokazivao da vas voli, sumnjat ćete u njegove izjave.  

IMA NEKA TAJNA VEZA Svaki znak ima vladara: Sunce hrabrost daje Lavu, Ovnu Mars

Ribe 19. 2. - 20. 3.

Ocjena dana: 4
Ljubav: 4
Posao: 3
Zdravlje: 4

Smetat će vas način na koji kolege obavljaju posao, osobito budete li morali ispravljati njihove pogreške. Nije isključeno da netko nov dođe kao zamjena kolegi na godišnjem odmoru pa će radno ozračje postati zanimljivije. Ulagat ćete mnogo vremena i novca u svoj izgled. Mogli biste se odlučiti za neki radikalniji kozmetički zahvat.  

Idi na 24sata

Komentari 2

  • kajgotzg 18.06.2024.

    pak ste fuljali strelca ccc

  • FATALNA KRALJICA 18.06.2024.

    Uživanje, radost prava. 🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare