To je to što me zanima!

Dnevni horoskop za utorak 15. listopada: Vage će imati tegobe, a Rak biti uspješan u zavođenju

Pročitajte dnevni horoskop za utorak 15. listopada i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
Vidi originalni članak

Ovan 21. 3 - 20. 4.

Ocjena dana: 3
Ljubav: 3
Posao: 2
Zdravlje: 3

Uživat ćete povjerenje šefova i simpatije kolega. Ako ste se udaljili od prijatelja, dogovorite izlazak i obnovite prijateljstva. Slobodni će biti u potrazi za romantičnom osobom, dok će se ostali više baviti stambenim pitanjima: preuređenjem, proširenjem ili preseljenjem, no te će akcije pratiti problemi.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bik 21. 4. - 21. 5.

Ocjena dana: 4
Ljubav: 5
Posao: 4
Zdravlje: 4

Unatoč potrebi za odmorom i opuštanjem, imajte na umu da nije trenutak za uzmak. Prionite na rješavanje zaostalih zadataka ili problema jer ćete ih uspješno riješiti. Skupite li odvažnosti i snage za akciju velikog ljubavnog pospremanja, bit ćete vrlo uvjerljivi i kod partnera postići ono što želite.

Blizanci 22. 5 - 21. 6.

Ocjena dana: 2
Ljubav: 3
Posao: 2
Zdravlje: 2

Bit ćete rastrgani između nekoliko obaveza i nećete znati komu ili čemu dati prednost. Obiteljski problemi izgledat će vam nerješivi, no to je subjektivni osjećaj – sutra ćete razmišljati optimističnije. Tinejdžeri bi se mogli suprotstaviti roditeljskom autoritetu, a nije isključeno da će se neki na predavanju zamjeriti profesoru.

PROMJENE KOJE PUNO GOVORE Prvi znakovi: Evo kako se svaki znak Zodijaka počne ponašati kada postane nesretan u vezi

Rak 22. 6. - 22. 7.

Ocjena dana: 5
Ljubav: 5
Posao: 5
Zdravlje: 5

Bit ćete uvjerljivi na riječima i sigurni u nastupu. Imat ćete uspjeha u učenju, pisanju, ali i u zavođenju. Pogledi koje ćete izmjenjivati s osobom koja vam se sviđa, ohrabrit će vas na inicijativu pa biste mogli zapodjenuti razgovor i dogovoriti izlazak. Ako ste odnedavno u vezi, oslobodite se sumnji i prepustite ljubavi.

Lav 23. 7.- 22. 8.

Ocjena dana: 3
Ljubav: 3
Posao: 2
Zdravlje: 3

Ne sređujte dokumente, ugovore i dozvole jer ništa neće ići po planu. Već od jutra bit ćete u neraspoloženi i neorganizirani pa nećete moći pronaći važan dokument, ključeve ili neku drugu stvar. Intuicija i instinkt pomoći će vam otkriti tajnu. Bit će dovoljan kratki razgovor da otkrijete sugovornikove namjere.

Djevica 23. 8. - 22. 9.

Ocjena dana: 2
Ljubav: 3
Posao: 2
Zdravlje: 2

Opterećeni ste poslovima i raznim obavezama. Mnogi će se oslanjati na vašu pomoć, što će vas iscrpljivati. Popodne rezervirajte za odmor, otkažite nebitne susrete. Ne uspijevate li postići sklad i mir u braku, možda nešto morate mijenjati ili pouzdati se u partnerovu inicijativu. Druga će strana u nekim stvarima biti objektivnija nego vi.

Vaga 23. 9. - 22. 10.

Ocjena dana: 4
Ljubav: 4
Posao: 4
Zdravlje: 3

Priželjkujete li poslovni izazov i promjene, nije isključeno da dobijte premještaj na radne zadatke koji će biti teži i odgovorniji od onih koje ste do sada radili. Na ljubavnom planu događaju se pozitivni preokreti. Moguć je odnos s osobom koja će igrom riječi raspiriti vašu maštu. Blage zdravstvene tegobe uznemirit će starije pripadnike znaka.

KOJI ZNAK VAMA ODGOVARA? Evo s kojim znakovima Zodijaka je najlakše, a s kojima najteže biti najbolji prijatelj

Škorpion 23. 10. - 21. 11.

Ocjena dana: 5
Ljubav: 5
Posao: 5
Zdravlje: 5

Uživat ćete u razgovorima i šalama. Bit ćete omiljeni i buditi simpatije ljudi pa nije isključeno da nekom zapnete za oko. Poboljšat će se suradnja i kolegijalnost pa ćete dio odgovornosti i zaduženja moći proslijediti kolegama i na taj se način rasteretiti. Moguć je posjet rodbini ili njihovo ugošćivanje u vašemu domu.

Strijelac 22. 11. - 21. 12.

Ocjena dana: 2
Ljubav: 3
Posao: 2
Zdravlje: 2

Pokazat ćete pribranost i dosjetljivost u rješavanju problema. No bilo kakvi pothvati vezani uz nekretnine ili stambeni prostor, prouzročit će probleme i gubitak novaca. Zasad izbjegnite takve akcije. Unatoč razmiricama, vaša veza je stabilna. Bila bi još bolja kada ne biste sputavali partnera te pokazali da imate povjerenja u njega.

Jarac 22. 12. - 20. 1.

Ocjena dana: 4
Ljubav: 5
Posao: 4
Zdravlje: 4

Oslobodite li se zakočenosti i preuzmete inicijativu - dovršit ćete započete poslove u kratkom roku. Raspolagat ćete zavidnom količinom energije pa ćete nadoknaditi sve zaostatke. Ako ste prekinuli vezu, brzo ćete shvatiti da ste postupili naglo i tražiti načina da je obnovite. Uz planetarnu potporu to će vam i poći od ruke.

Vodenjak 21. 1. - 18. 2.

Ocjena dana: 4
Ljubav: 4
Posao: 5
Zdravlje: 3

Plijenit ćete šarmom pa ćete s lakoćom dogovarati poslove i izvlačiti najbolje iz svake situacije. Jedan događaj zbližit će vas s osobom do koje vam je stalo, a na vama je da se brzo snađete i povučete pravi potez. Ako vaš brak potresaju svađe i nesporazumi, dopustite partneru da sam uvidi u čemu je pogriješio.

POLJULJANO SAMOPOUZDANJE Evo koji je izvor nesigurnosti svakog horoskopskog znaka

Ribe 19. 2. - 20. 3.

Ocjena dana: 5
Ljubav: 5
Posao: 5
Zdravlje: 5

Svojom ćete staloženošću uspješno prevladati neugodne situacije, a pridonijet ćete i smirenju jedne rasprave. Prilike vam idu ususret zato upregnite svoje znanje i sposobnosti i iskoristite ih. Primijetit ćete da se i vaš način razmišljanja mijenja i da ste optimističniji, što vam i pomaže da probleme rješavate lakše nego prije.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Barbara33333 15.10.2024.

    Lepe račice, šarmantne i se*i mačkice i danas. 🥰💞🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare