To je to što me zanima!

Dnevni horoskop za subotu 5. listopada: Vage su ljubomorne, Škorpion zavodi izgledom...

Pročitajte dnevni horoskop za subotu 5. listopada i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
Vidi originalni članak

Ovan 21. 3 - 20. 4.

Ocjena dana: 3
Ljubav: 4
Posao: 3
Zdravlje: 3

Radite li po kući imat ćete pune ruke posla, ali i uživati dovodeći stvari u red. Mogli biste naći zametnuti predmet intimnog značenja, što će iz vas učiniti sjetnima i nostalgičnima. Prihvatite poziv za večernji izlazak i učinite nešto čemu inače niste skloni, jer ćete se provesti onako kako već dugo niste.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bik 21. 4.  - 21. 5.

Ocjena dana: 2
Ljubav: 3
Posao: 2
Zdravlje: 2

Sadašnja situacija ograničava vaše sposobnosti, pa biste se mogli povući u sebe i okrenuti unutarnjim vrijednostima. Ako ste odlučili dan posvetiti dovršavanju zaostalih obaveza ili velikom pospremanju stana, bit će vam nužna pomoć. U protivnom ćete večer dočekati iscrpljeni, ali i neobavljenog posla.

KAKVA SU VAŠA ISKUSTVA? Najbolji prijatelji po horoskopu: Bik i Djevica, Škorpion i Riba...

Blizanci 22. 5 - 21. 6.

Ocjena dana: 3
Ljubav: 3
Posao: 3
Zdravlje: 2

Bit ćete neraspoloženi, a razlog se krije u umoru koji se gomilao tijekom radnog tjedna. Partner će primjećivati da vas nešto muči, ali neće moći dokučiti što je to. Nećete biti raspoloženi za razgovor, što bi on mogao pogrešno shvatiti kao vašu nezainteresiranost za njega. Potrudite se dokazati mu suprotno.    

Rak 22. 6.  - 22. 7.

Ocjena dana: 5
Ljubav: 5
Posao: 5
Zdravlje: 5

Bez obzira radi li se o putovanju, rekreaciji ili uređenju doma, pobrinite se da uvijek pored sebe imate kakvo društvo. Zaposlite i prijatelje, neka vam i oni pomažu. Ljubavni zanos i obostrano razumijevanje učvrstit će odnos s bračnim partnerom.  Planetarni raspored osobito je naklonjen mladima – večer donosi poznanstvo! 

Lav 23. 7.- 22. 8.

Ocjena dana: 2
Ljubav: 2
Posao: 2
Zdravlje: 3

Nailazit ćete na teškoće u komunikaciji s bližnjima. Pomanjkanje samokontrole i izravnost rezultirat će bračnim ili obiteljskim razmiricama. Netko će vam pokušati osporiti pravo na ono za što ste uvjereni da vam pripada. Shvatit ćete da imate posla s osobom koja ne preže pred ničim, samo da bi ostvarila ono što je naumila.

Djevica 23. 8. - 22. 9.

Ocjena dana: 4
Ljubav: 5
Posao: 4
Zdravlje: 3

Kućne obaveze neće vam biti ugodne, ali ćete ih ispunjavati radi mira u domu. Izležavanje na kauču i dugo ispijanje kave, bit će vam najmiliji načini provođenja slobodnog vremena. No uporno nagovaranje prijatelja da se negdje večeras proveselite, nećete moći odbiti. Nećete se moći požaliti da se niste dobro zabavili.  

FBI STATISTIKA Kakav ste zločinac po Zodijaku? Rakovi će prvi presuditi svom šefu, Djevice su provalnici...

Vaga 23. 9.  - 22. 10.

Ocjena dana: 4
Ljubav: 4
Posao: 5
Zdravlje: 3

Izuzev vaše ljubomore kojom iritirate partnera, sve ostalo u vašem osjećajnom životu dobro funkcionira. Razumijevanje i slaganje s partnerom postaju sve bolji, ali se čuvajte svoje nesigurnosti i zahtjeva koje postavljate pred drugu stranu. Ne budite toliko komplicirani, unesite u odnos više romantike i nježnosti. 

Škorpion 23. 10. - 21. 11.

Ocjena dana: 5
Ljubav: 5
Posao: 5
Zdravlje: 5

Poželjet ćete više slobode, odustati od zamornih kućnih poslova i s prijateljima dogovoriti susret u gradu. U tome vas ništa ne sprječava, a poslove ionako stignete obaviti i sutra. Poneseni večernjim ugođajem otpustit ćete sve kočnice. Izgledat ćete vrlo izazovno, a i ponašat ćete se tako da će vas svi primijetiti.

Strijelac 22. 11. - 21. 12.

Ocjena dana: 3
Ljubav: 3
Posao: 3
Zdravlje: 2

Raspoloženje će vam biti promjenljivo. Bit će trenutaka kada ćete oko sebe širiti dobro raspoloženje, ali i trenutaka razdražljivosti pa biste se na nekome mogli iskaliti. Kućne i obiteljske obaveze će se povećati. Izostane li pomoć sa strane, one će vam oduzeti sve slobodno vrijeme, zbog čega ćete biti neraspoloženi.  

Jarac 22. 12. - 20. 1.

Ocjena dana: 4
Ljubav: 4
Posao: 4
Zdravlje: 3

Ako je vaša veza pred prekidom, pokušajte vratiti izgubljeno povjerenje. Danas je odličan dan za pomirenja, razgovore i iskrenu komunikaciju. Osoba s kojom niste previše bliski, mogla bi vas tražiti uslugu koja nadilazi vaše mogućnosti. Uljudno je odbijte tako da se ne naljuti, a da ipak održite koliko – toliko dobre odnose.  

Vodenjak 21. 1. - 18. 2.

Ocjena dana: 2
Ljubav: 2
Posao: 2
Zdravlje: 3

 
Dan vam donosi komplicirane međuljudske odnose, ali i potrebu da se počne ispočetka. Dajte sebi i partneru novu priliku jer je oboje zavređujete. Usmjerite energiju na one kojima treba vaša pomoć - tako ćete se najlakše riješiti neraspoloženja. Nepredvidljivi ste pa će se partner itekako morati potruditi da vas prati i razumije.  

NE SHVAĆAJTE OSOBNO Po karakteru: Lista od najgoreg do najboljeg znaka Zodijaka

Ribe 19. 2. - 20. 3.

Ocjena dana: 5
Ljubav: 5
Posao: 5
Zdravlje: 5

Svaki slobodni trenutak ispunit ćete nekom obavezom. Bit ćete puni energije pa će mlađi planirati večernji izlazak. Mogli biste se zateći u društvu osoba koje razmišljaju drukčije od vas, možda čak i strancima. Nije isključeno da se među njima nađe netko tko će vas posebno zaintrigirati i s kime ćete odmah pronaći temu za razgovor.  

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare