To je to što me zanima!

Dnevni horoskop za subotu 29. lipnja: Raka sve živcira, a Jarac će zahladiti ljubavni odnos

Pročitajte dnevni horoskop za subotu 29. lipnja i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
Vidi originalni članak

Ovan 21. 3 - 20. 4.

Ocjena dana: 5
Ljubav: 5
Posao: 5
Zdravlje: 5

Služit ćete se intuicijom koja je u pripadnika vašeg znaka vrlo istaknuta, pa ćete uspješno predvidjeti neke situacije. S više jasnoće i razumijevanja pristupat ćete rješavanju ljubavnih zavrzlama, a nove veze zasnivati na jasnijim kriterijima. U vama će se događati pozitivni preokreti i sve to zahvaljujući vašoj inicijativi i čvrstoj volji.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bik 21. 4.  - 21. 5.

Ocjena dana: 3
Ljubav: 3
Posao: 3
Zdravlje: 2

Mjesečev položaj ističe vašu preosjetljivost i neobjektivnost u procjenama. Ne pretjerujte u aktivnostima i ne izlažite se nepotrebnom stresu. Oprez je potreban i na putovanjima te prometu općenito. Obiteljski život, ali i hobiji i omiljene aktivnosti dobit će na značaju. Mnogo će vam značiti vrijeme koje možete posvetiti samo sebi.

OD SRPNJA DO RUJNA Veliki ljetni horoskop: Evo koga čeka seksi ljeto, a tko će zaraditi

Blizanci 22. 5 - 21. 6.

Ocjena dana: 4
Ljubav: 3
Posao: 4
Zdravlje: 5

Od problematičnih situacija uspješno ćete se braniti logikom i pronicljivošću, a potonete li dublje u neraspoloženje, prijatelji će priskočiti u pomoć s korisnim savjetom. Pojavit će se osjećajne dvojbe. Kratak osvrt unatrag bit će dovoljan da shvatite što je uzrok problemima. Pritom budite što iskreniji prema sebi.

Rak 22. 6.  - 22. 7.

Ocjena dana: 2
Ljubav: 3
Posao: 2
Zdravlje: 2

Vaša pristupačnost bit će neodoljiv mamac za nametljive ljude koji će vas iscrpiti. Nekima ćete otvoreno reći da vam idu na živce. Bit ćete rastreseni i zaboravni pa pazite gdje odlažete stvari. Telefon će vam zvoniti u najnezgodnije vrijeme, a ako ste za upravljačem, živcirat će vas gužve na cestama.

Lav 23. 7.- 22. 8.

Ocjena dana: 5
Ljubav: 5
Posao: 5
Zdravlje: 5

Imat ćete više vremena za bavljenje osobnim interesima. Dobra knjiga, sport ili hobi ispunit će vam slobodno vrijeme, ali i ispuniti dobrim raspoloženjem. Ljubitelji morskih sportova i dobrog društva doći će na svoje. Ljubavne veze doživjet će pozitivne promjene, a neki susreti i telefonski pozivi mogli bi potaknuti vašu želju za provodom.  

Djevica 23. 8. - 22. 9.

Ocjena dana: 3
Ljubav: 4
Posao: 2
Zdravlje: 3

Postat ćete svjesni nekih nedostataka u vezi ili načinu života, ali nastojte očuvati objektivnost. Neki bi mogli putovati na more u većem društvu. Razveselit će vas susret s nekim koga niste dugo vidjeli. Novčana situacija zadavat će vam glavobolje. Razmišljat ćete o troškovima i  na sve načine  “kemijati“ da se izvučete iz dugova.  

Vaga 23. 9.  - 22. 10.

Ocjena dana: 2
Ljubav: 3
Posao: 2
Zdravlje: 2

Mjesečev položaj u Ovnu navješćuje stanja dekoncentriranosti i nemogućnosti da se kvalitetno sporazumijete s partnerom. Jako je bitno da govorite ono što mislite i da ništa ne poduzimate dok ste ljuti. Pripazite na prehrambene navike i želudac. Držite hranu u za to predviđenom mjestu, kako biste izbjegli njihovo kvarenje.

ASTRO ISTRAŽIVAČI Daljine ih vuku: 4 horoskopska znaka koji će putovati svijetom

Škorpion 23. 10. - 21. 11.

Ocjena dana: 3
Ljubav: 3
Posao: 3
Zdravlje: 2

Trebali biste živjeti što mirnije i ne opterećivati se previše zbog ljubavnih ili poslovnih problema. Na njih sada ionako nemate većeg utjecaja. Prevelika izloženost stresu smanjit će vam tjelesnu otpornost, a osobito prekovremeni rad. Posvetite više pozornosti kućnim ljubimcima i ne izlazite s njima u šetnju u vrijeme najvećih vrućina. 

Strijelac 22. 11. - 21. 12.

Ocjena dana: 5
Ljubav: 5
Posao: 5
Zdravlje: 5

Bit ćete odličnog raspoloženja i uveseljavati voljene. Iznenadit će vas preokret napete ljubavne situacije. Stvari su sjele na svoje mjesto, a kvaliteta ljubavnog života ovisit će o vama. Sada samo trebate pripaziti da u nečemu ne pogriješite i ne tražite više od onoga što možete dobiti. Oni koji su na moru neka se čuvaju opeklina od sunca!

Jarac 22. 12. - 20. 1.

Ocjena dana: 2
Ljubav: 2
Posao: 2
Zdravlje: 3

Smetat će vam odsutnost poticajne komunikacije u ljubavi. Zahlađenje u odnosu je privremeno. Bez obzira na obaveze, potrudite se provoditi više vremena s partnerom. Dajte djeci više slobode i izlazaka, ali im stavite do znanja da od njih očekujete da se kući vrate u neko pristojno vrijeme.

Vodenjak 21. 1. - 18. 2.

Ocjena dana: 4
Ljubav: 4
Posao: 3
Zdravlje: 5

Na važnosti dobiva odnos s bratom ili sestrom – u njihovim životima dogodit će se promjene, koje će se i na vas djelovati. Možda ćete biti u prilici organizirati ručak ili zajednički izlazak s rodbinom ili roditeljima. Zaljubljeni će se s partnerom dopisivati SMS porukama i poticati želju za susretom. Jedva ćete čekati da ostanete nasamo.

PREDANI PRIJATELJI I PARTNERI Nepokolebljivo odani: 4 znaka Zodijaka će uvijek biti tu za vas

Ribe 19. 2. - 20. 3.

Ocjena dana: 4
Ljubav: 4
Posao: 5
Zdravlje: 3

Zaokupit će vas financijski problemi, plaćanje računa, režija ili uređenje stambenog prostora. No nešto će se na tom planu početi razvijati u vašu korist. Na ljubavnom planu dan je odličan za razgovore i planiranje. Ako ste nedavno raskinuli vezu, na pomolu je razgovor koji bi mogao rezultirati obnovom odnosa.  

Idi na 24sata

Komentari 4

  • ,.youtube. 29.06.2024.

    sve fulano :)

  • FATALNA KRALJICA 29.06.2024.

    Za lepe račice , dan za odmor i kupanje u moru . :-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare