To je to što me zanima!

Dnevni horoskop za subotu 12. listopada: Biku pada imunitet, Blizanca netko 'obara s nogu'...

Pročitajte dnevni horoskop za subotu 12. listopada i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
Vidi originalni članak

Ovan 21. 3 - 20. 4.

Ocjena dana: 4
Ljubav: 5
Posao: 4
Zdravlje: 4

Zajednički trenuci provedeni s partnerom bit će vam dragocjeni, osobito ako se preko tjedna malo viđate. Društveni život bit će uzbudljiv. Očekuje vas dobar provod i zabava, osobito ako slavite nečiji rođendan ili želite skrenuti pozornost simpatije na sebe. Bavite li se kreativnim radom, neće vam nedostajati nadahnuća i motivacije.  

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bik 21. 4.  - 21. 5.

Ocjena dana: 2
Ljubav: 3
Posao: 2
Zdravlje: 2

Vaš će partner biti društven i sklon zabavi, a vi prilično povučeni u svoj svijet. Morat ćete uložiti mnogo energije kako biste prevladali karakterne razlike. Imunitet će vam biti u padu, dijelom i kao posljedica pretjeranog rada, ali i brige za sutrašnjicu. Bit ćete podložniji stresu pa ćete se lako prepuštati neraspoloženju.  

KOJI ZNAK VAMA ODGOVARA? Evo s kojim znakovima Zodijaka je najlakše, a s kojima najteže biti najbolji prijatelj

Blizanci 22. 5 - 21. 6.

Ocjena dana: 5
Ljubav: 5
Posao: 5
Zdravlje: 5

Žudjet ćete za višim smislom života i postojanja. Tražite li odgovore na svoja pitanja, dobit ćete ih na internetskim stranicama duhovnog sadržaja ili od prijatelja koji je tome sklon. Nekima je večeras moguć susret koji će vas doslovno oboriti s nogu. Nepogrešivo ćete osjetiti da je posrijedi osoba s kojom imate mnogo dodirnih točaka. 

Rak 22. 6.  - 22. 7.

Ocjena dana: 3
Ljubav: 2
Posao: 3
Zdravlje: 4

Neriješeni ljubavni problemi potaknut će vas da ozbiljnije razmislite o posljedicama prijašnjih aktivnosti. Odnosi sa starijim osobama iz vaše prošlosti bit će bitni. Bježanje od istine ili vraćanje na uvijek iste probleme otežavat će vam put ka napretku. Poželjno je da se više okrenete budućnosti i manje se zamarate onim što je bilo.  

Lav 23. 7.- 22. 8.

Ocjena dana: 3
Ljubav: 2
Posao: 3
Zdravlje: 4

Nešto će ometati skladne odnose u vašoj vezi ili obiteljskoj zajednici. Partner ili simpatija mogli bi se osjećati umorno, imati zdravstvenih tegoba ili obiteljskih problema. Nećete imati volju forsirati stvari, a to će biti i najbolje za vaše interese. Osjećaj nezadovoljstva liječit ćete radeći kućne poslove ili baveći se hobijima.  

Djevica 23. 8. - 22. 9.

Ocjena dana: 4 
Ljubav: 5
Posao: 4
Zdravlje: 4

Povoljan Venerin utjecaj ističe vašu kreativnost i sposobnost uživanja u malim stvarima. Imat ćete mnogo prijatelja i uživati u izlascima. S partnerom će vas povezivati suptilne osjećajne spone. No više truda morat ćete ulagati u komunikaciju, kako ne bi došlo do sve većeg otuđenja i dosade u odnosu.  

ŽIVOT U BRAKU Astrolozi: Lista od najbolje do najgore supruge po horoskopu

Vaga 23. 9.  - 22. 10.

Ocjena dana: 5
Ljubav: 5
Posao: 5
Zdravlje: 5

Primijetit ćete da se pogledi drugih zadržavaju na vama pa je dan kao stvoren za osvajanje. Ostavit ćete snažan dojam na simpatiju. Sviđat će vam se osjećaj da kontrolirate situaciju i da je vaš utjecaj na nju velik. Netko će vam povjeriti svoj problem ili tajnu, a vi ćete uraditi sve što je u vašoj moći da mu pomognete.  

Škorpion 23. 10. - 21. 11.

Ocjena dana: 2
Ljubav: 2
Posao: 2
Zdravlje: 3

Posvetite koji trenutak sebi i razmislite što doista želite. Ne trudite se pod svaku cijenu zadovoljiti očekivanja drugih. Zbog istaknute ljubomore i nepovjerenja, u ljubavnom bi odnosu moglo doći do porasta međusobnih optužbi. Ako vam je partner nagao i svadljiv, bit će bolje da ne provocirate sukob.  

Strijelac 22. 11. - 21. 12.

Ocjena dana: 4
Ljubav: 4
Posao: 5
Zdravlje: 4

S partnerom ćete voditi razgovore o novcu i financijama uopće. Neki od njih neće biti osobito ugodni, ali će imati za cilj riješiti probleme koji vam otežavaju normalan život. Mozak će vam raditi punom parom, a komunikacija će biti izravna i iskrena pa se nećete morati bojati da će nešto ostati nedorečeno ili skriveno.  

Jarac 22. 12. - 20. 1.

Ocjena dana: 4
Ljubav: 5
Posao: 4
Zdravlje: 3

Vesela večer u dobru društvu pomoći će da zaboravite na probleme. Vaša spontanost i velikodušnost omogućit će vam neka vrijedna poznanstva. U razgovoru s drugima shvatit ćete da niste osamljeni u svojim problemima. Ako ste s nekim u zavadi, prvi pružite ruku pomirenja – druga strana će to spremno dočekati!   

Vodenjak 21. 1. - 18. 2. 

Ocjena dana: 5
Ljubav: 5
Posao: 5
Zdravlje: 5

Vaš osobiti i dvosmisleni smisao za humor, komunikacijske vještine i takt u odnosima s drugima bit će zaslužni za uspjeh u društvu. Na tulumima i večerama uveseljavat ćete druge, a mlađi će se odlično zabaviti negdje gdje će moći pokazati plesne vještine. Moguće je novo poznanstvo, ljubavni susret ili poziv osobe u koju ste zaljubljeni.

PROVJERITI PRIJE UDAJE Lista od najboljeg do 'najmanje dobrog' muža po horoskopu  

Ribe 19. 2. - 20. 3.

Ocjena dana: 3
Ljubav: 3
Posao: 2
Zdravlje: 3

Dnevni raspored bit će vam krcat, a povremeno će vam uskočiti i još poneka nepredviđena obveza. Domaćice će biti u strci jer će očekivati goste. Planirani odlazak u kupnju mogao bi se pretvoriti u noćnu moru. Izbjegavajte gužvu i guranje preko reda jer ćete se s nekim nepotrebno raspravljati, a možda i posvađati. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • DINAMO6 12.10.2024.

    LJUBAV JE SVUDA OKO NAS

  • moj selfi na avataru 12.10.2024.

    L.L FALIŠ 💙🥀😘LJUBAV JE... "Kada me pitaju što je Ljubav,kažem im;to je blagoslov u mom srcu tvojeg 'volim te'. Kažem im;to je slika u mom oku tvoga bića,Ljuba v je osmijeh s tvojeg lica. Ljubav je tvoje ime izgovoreno između dva otkucaja moga srca, ono na tren zastane kada te spomene. Život si moj, pa se opet pokrene,jer ne može bez tebe. Ljubav je tvoj osmijeh koji se poljubiti me sprema, Ljubav je maza što na prsima mi drijema. Ljubav je kad jedva čekam u san zatvoriti oči, jer znam da ćeš mi tamo doći. Ljubav je kad moje oči jutrom ugledaju tvoje,kad poželim ti dati sve svoje. Ljubav je kada te osjećam snažno i kad nisi tu, tada se nježno diraju, bez dodira, naše duše poput krila leptira, misao na te je poput anđela što harfu svira.Ljubav smo mi, mi joj dajemo ime, svaki put iznova rođena jekad zagrliš me.Ljubav su sva naša buduća ljeta i zime, volim te dok me ima, kunem ti se svime."

  • Mijin Barba 12.10.2024.

    L.L FALIŠ 💙🥀😘LJUBAV JE... "Kada me pitaju što je Ljubav,kažem im;to je iskrivljeni ud u mojoj ruci 'volim te'. Kažem im;to je slika mog kosog tornja, Ljubav je savinutost mog uda. Ljubav je moj iskrivljeni ud između mojih prstiju, ono se još više savine kada te spomene. Život si moj, pa se opet savine, jer se ne može izravnati. Ljubav je moj kosi tornjić kojeg stavljam na profilnu, Ljubav je krivi ud što u šaci mi drijema. Ljubav je kad jedva čekam držati ga, jer se nadam da će se izravnati. Ljubav je kad moje oči jutrom ugledaju ud ,kad poželim da nije toliko savinut. Ljubav je kada ga stisnem snažno i u nadi da će se izravnati, čvrstog dodira, moj kosi toranj pulsira, misao na izravnanje je poput anđela što harfu svira. Ljubav je on, dajem mu ime, kosi toranj, svaki put izravna se kad čvrsto uhvatim ga .Ljubav su sve moje krivine, volim te kosi tornju , kunem ti se izravnat ću te svime."

Komentiraj...
Vidi sve komentare