To je to što me zanima!

Dnevni horoskop za srijedu 23. listopada: Raka čeka velika ljubav, Strijelcima treba odmor

Pročitajte dnevni horoskop za srijedu 23. listopada i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
Vidi originalni članak

Ovan 21. 3 - 20. 4.

Ocjena dana: 3
Ljubav: 3
Posao: 3
Zdravlje: 2

U središtu pozornosti bit će ugovori i parnice - nešto ćete potpisati ili dobiti rješenje. Ambicioznosti vam neće nedostajati - imat ćete pred sobom cilj i biti sve pripravniji za njegovo ispunjenje. Potkraj dana ponestat će vam energije, žalit ćete se na umor i nervozu. Druženje s nekim osobama vas iscrpljuje.  

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bik 21. 4.  - 21. 5.

Ocjena dana: 4
Ljubav: 4
Posao: 4
Zdravlje: 3

Planeti upućuju na mogućnost skrivenih ljubavi, obnavljanja bivših veza i odgode osjećajnih pothvata. Osoba u koju ste zaljubljeni drži se suzdržano, no to ne znači da nemate šansi. Pred vama su prijelomne osjećajne okolnosti, koje će izvući maksimum iz vas. Iznenadit ćete se kada shvatite na što ste sve spremni da biste dobili ono što želite.  

ASTRO NAPORI Rang lista znakova Zodijaka: Od najmanje do najviše iritantnog

Blizanci 22. 5 - 21. 6.

Ocjena dana: 4
Ljubav: 4
Posao: 3
Zdravlje: 4

Očekuje vas veći priliv prihoda, ali i troškova. Obilazit ćete bankovne poslovnice i pošte te pokušati platiti što više računa. Bit ćete svjesniji koliko vrijedite i možete, no zasmetat će vas površnost radnih kolega i šefova koji vas ne doživljavaju dovoljno ozbiljno. Vrijeme je da drugima pokažete što možete.    

Rak 22. 6.  - 22. 7.

Ocjena dana: 5
Ljubav: 5
Posao: 5
Zdravlje: 5

Usmjerite se na najvažnije zadatke – danas ih sve glatko možete odraditi. Ma koliko brz bio vaš životni ritam, pronađite vremena za opuštanje i zabavu. U ljubavnom životu ovih dana možete očekivati nešto novo. Neki se susreti mogu pokazati sudbonosnima pa će pojedinci ovog znaka biti zaljubljeni kako već dugo nisu.  

Lav 23. 7.- 22. 8.

Ocjena dana: 3
Ljubav: 3
Posao: 3
Zdravlje: 2

Mnogo toga bit će vam nejasno i zbrkano. Vaše želje i očekivanja u raskoraku su sa stvarnim mogućnostima, barem što se današnjeg dana tiče. Nećete moći utjecati na partnerove odluke i imat ćete osjećaj da druga strana radi sve po svome. Zbog pada raspoloženja mogli biste se povući u sebe i za druge biti nedostupni.  

Djevica 23. 8. - 22. 9.

Ocjena dana: 4
Ljubav: 5
Posao: 4
Zdravlje: 4

Pruži li vam se prilika da u nečemu dokažete svoje sposobnosti, odmah se prihvatite posla. Bit ćete iznimno šarmantni i uvjerljivi i svakog ćete uvjeriti u ono što želite. Životne promjene vašega brata ili sestre imat će velikog utjecaja na vas. Možda će trebati vašu financijsku pomoć ili jednostavno neki savjet. 

OGLEDALCE, OGLEDALCE Taština im je drugo ime: Ovi su znakovi Zodijaka najveći narcisi

Vaga 23. 9.  - 22. 10.

Ocjena dana: 2
Ljubav: 2
Posao: 3
Zdravlje: 2

Naučit ćete i spoznati mnogo od ljudi koji vas okružuju, a neki će zahladiti odnos s osobom koju su smatrali prijateljem. Prolazne su trzavice moguće i u privatnom životu. Ukućani mnogo očekuju od vas pa se u nekim trenucima osjećate sputano i umorno.  Nedostaje vam pravog odmora i malo svoga mira.  

Škorpion 23. 10. - 21. 11.

Ocjena dana: 5
Ljubav: 5
Posao: 5
Zdravlje: 5

Bit ćete lucidni i prodorni pa ono što drugima promiče, vašem oštrom oku sigurno neće. Istaknut ćete se iz mnoštva i zainteresirati šefove originalnim prijedlozima. Neke očekuje nov ljubavni početak, iako će razvoju odnosa smetati vaša nepovjerljivost, osobito ako ste nedavno izašli iz loše veze.    

Strijelac 22. 11. - 21. 12.

Ocjena dana: 3
Ljubav: 3
Posao: 4
Zdravlje: 2

Očekuje vas nova raspodjela poslova i zadataka s kojima nećete biti previše oduševljeni. Dobit ćete novog kolegu ili druge u nečemu poučavati. Žudjet ćete za nekoliko dana odmora, promjenom okoline ili priželjkivati više sna. No u razdoblju ste koje vas psihofizički ne štedi pa su mnogi među vama prilično umorni.  

Jarac 22. 12. - 20. 1.

Ocjena dana: 2
Ljubav: 3
Posao: 2
Zdravlje: 2

 
Koncentracija će vam biti u padu pa ćete morati uložiti dodatni napor s ciljem izbjegavanja propusta. Gubit ćete mnogo vremena na sitnice. Mogli biste zametnuti važnu stvar i izgubiti mnogo vremena i živaca da je nađete. Mlađi će biti tvrdoglavi i nedisciplinirani pa nisu isključene rasprave s roditeljima. 

Vodenjak 21. 1. - 18. 2.

Ocjena dana: 4
Ljubav: 4
Posao: 5
Zdravlje: 4

Nikakav napor vam neće predstavljati problem. Čime god se bavili i što god radili, uvijek će se naći netko tko će vam pomoći. Moguće su ugodne vijesti iz inozemstva, položen ispit ili dobra školska ocjena. Odnos s partnerom obilježit će prolazne trzavice, no opet ne toliko velike da ne biste sve mogli riješiti razgovorom.  

Je li vam se posrećilo? Najbolje i najgore: Evo kakva je vaša svekrva prema horoskopu

Ribe 19. 2. - 20. 3.

Ocjena dana: 5
Ljubav: 5
Posao: 5
Zdravlje: 5

Zahvaljujući pozitivnom djelovanju Mjeseca, uz malo uloženog truda ojačat ćete ljubav. Uživat ćete u partnerovom zagrljaju ili komplimentima. Imate li ljubav na daljinu, često ćete se dopisivati s partnerom ili čuti telefonom, što će pojačavati čežnju da se i susretnete. Neki će danas putovati ili primiti goste.  

Idi na 24sata

Komentari 49

  • koristnik supstance 23.10.2024.

    Mnogo lep dan za rakove

  • A Y E 23.10.2024.

    Oh, paa, lucidna i prodorna, šefovi, nije moda u mojim mislima, radije bi maglovita jutra, nešto me vuče tamo gdje ne znam, dalje od horizonata, da lutam u zemlju bajki i priča. 🧚‍♂️🧚‍♀️🧚

  • Barbara33333 23.10.2024.

    Lepim račicama, zaista predivan dan. 💞💞💞🥰🥰🥰🍀🍀🍀🍀🙏🙏🙏💖

Komentiraj...
Vidi sve komentare