To je to što me zanima!

Dnevni horoskop za ponedjeljak 23. rujna: Jarac će dobiti novac, a Bik ostajati dulje na poslu

Pročitajte dnevni horoskop za ponedjeljak 23. rujna i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
Vidi originalni članak

Ovan 21. 3 - 20. 4.

Ocjena dana: 4
Ljubav: 5
Posao: 4
Zdravlje: 4

Nalet samopouzdanja bit će zaslužan za uspjehe na planu međuljudskih i ljubavnih odnosa. Ako ste u vezi, uživat ćete u partnerovu društvu, a samci u zanimljivom razgovoru sa simpatijom. I dalje su prisutni neki poslovni problemi, no mnogo ćete se manje brinuti zbog njih. Intuitivno ćete osjećati da nema mjesta za strah.  

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bik 21. 4.  - 21. 5.

Ocjena dana: 4
Ljubav: 4
Posao: 5
Zdravlje: 3

Domišljatost i kreativnost pridonijet će vašoj poslovnoj uspješnosti. Zamole li vas šefovi da ostanete dulje na poslu, nećete se previše buniti. Mogli biste steći prijateljstvo s osobom suprotnog spola, no kako vrijeme bude odmicalo, shvatit ćete da vam se sve više sviđa. Mogli biste brzo dogovoriti idući susret na kavi. 

Blizanci 22. 5 - 21. 6.

Ocjena dana: 5
Ljubav: 5
Posao: 5
Zdravlje: 5

Uspješni ćete biti na putovanjima i u pregovorima sa strancima. No iscrpljenost ćete teško izbjeći. Družite se s onima uz koje se osjećate najugodnije. Samci, iako ćete imati osjećaj da se karakterno ne slažete sa simpatijom, vrijeme koje ćete provesti zajedno ubrzo će vas uvjeriti da se itekako možete dobro nadopunjavati. 

ASTRO IZGLED Evo što je najljepše na svakom znaku Zodijaka: Vodenjak ima lijepe mišiće, Lavovi su visoki...

Rak 22. 6.  - 22. 7.

Ocjena dana: 3
Ljubav: 3
Posao: 5
Zdravlje: 3

Više ćete cijeniti svoj rad i u poslovnim kontaktima nastupati samouvjereno. Nećete dopustiti da vas obeshrabri nečija zavist. Ljubavni partner bit će u pravu kada vam prigovori da ste odsutni duhom. Nedostaje mu više vaše pažnje i nježnosti pa se potrudite večernje sate provesti u što intimnijem okruženju.

Lav 23. 7.- 22. 8.

Ocjena dana: 4
Ljubav: 5
Posao: 4
Zdravlje: 4

Bit ćete puni ideja. Pripremat ćete teren za nešto novo i dovršavati stare poslove. Cijenit ćete jednostavne ljude koji znaju uživati u malim stvarima i s kojima u razgovoru možete dotaknuti bilo koju temu. Uz diskretan modni detalj ili novom frizurom, prikažite sebe u novom svjetlu. Komplimenti koji budu slijedili godit će vašoj taštini.  

Djevica 23. 8. - 22. 9.

Ocjena dana: 2
Ljubav: 3
Posao: 2
Zdravlje: 2

Prihvatiti ćete se posla koji će vas previše iscrpljivati. Budite oprezni u radu s brojkama i novcem jer greške nisu isključene. Predstoji li vam ispit, prionite na učenje. Ne dopustite da vas u tome ometu prijedlozi prijatelja ili ljubavne preokupacije. Ako ste odnedavno u vezi, prve znakovi nezadovoljstva potaknut će vas da zauzmete odlučniji stav.  

Vaga 23. 9.  - 22. 10.

Ocjena dana: 5
Ljubav: 5
Posao: 5
Zdravlje: 5

Očekuju vas ugodna događanja u domu ili bližoj okolini. Rado ćete odlaziti u goste i posjećivati prijatelje. Kraća putovanja pokazat će se korisna. Uspjet ćete poboljšati odnose s osobama koje su vam bliske i drage. Unatoč nekim kašnjenjima i zastojima poslovi će uznapredovati, a vi se sve više isticati marljivošću i produktivnošću.

TKO JE ROĐENI KOMIČAR? Top lista horoskopskih znakova, od najsmješnijeg do dosadnog

Škorpion 23. 10. - 21. 11.

Ocjena dana: 3
Ljubav: 4
Posao: 3
Zdravlje: 3

Za sve će vam trebati više truda i vremena. Možda ćete u nekim poslovima otkriti pogrešku i prionuti ispravljanju ili ćete mijenjati odsutnog kolegu i previše se opteretiti. Bez obzira što ćete se danas osjećati umorno i iscrpljeno, ta će mala kriza biti prolazna. Imate li vremena, večerašnje druženje s prijateljima bit će najbolji lijek za vas.

Strijelac 22. 11. - 21. 12.

Ocjena dana: 2
Ljubav: 2
Posao: 2
Zdravlje: 3

Skloni ste promjenama raspoloženja i nepromišljenostima, a time i brzopletim procjenama. Raščistite odnos u problematičnoj vezi, osobito ako vas ispunjava dubokim nezadovoljstvom. Uputite partnera na propuste i objasnite što očekujete, a na što ne želite pristati.  Posvetite više pozornosti izgledu i njezi tijela.

Jarac 22. 12. - 20. 1.

Ocjena dana: 4
Ljubav: 4
Posao: 4
Zdravlje: 5

Moguća su ugodna financijska iznenađenja – mogli biste dobiti novac od osiguranja ili odštetu. Povedite više računa o načinu provođenja slobodnog vremena. Treba vam više kreativnih sadržaja, hobija i sporta jer previše radite i umarate se. Na ljubavnom planu moguće su trzavice, ali će brzo doći do pomirenja.   

Vodenjak 21. 1. - 18. 2.

Ocjena dana: 5
Ljubav: 5
Posao: 5
Zdravlje: 5

Odlične rezultate postizat ćete u sportu i umjetničkim djelatnostima. Planeti će povećati vaše intelektualne kapacitete. Konstruktivno iskoristite energiju kojom raspolažete, usmjeravajući je na rješavanje teškoća. Odnosi s djecom kreću u novom smjeru. Poći će vam za rukom razumjeti ih i postići zadovoljavajući dogovor.  

NI NE POKUŠAVAJTE... Najgori parovi Zodijaka: Ove veze su osuđene na propast...

Ribe 19. 2. - 20. 3.

Ocjena dana: 2
Ljubav: 3
Posao: 2
Zdravlje: 2

Vaš rad i rezultati naći će se pred očima javnosti. Nadređeni će vas kritizirati - dokažite mu da nije u pravu. Kontrolirajte osjećaje kada je ljubav posrijedi jer tražite više nego što možete dobiti u ovom trenutku. Strpljenje će vam se isplatiti, a i druga će strana cijeniti vašu odmjerenost i strpljivost. 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • E ma 23.09.2024.

    Počela naša vladavina, samo nam je nebo granica 😎😂

  • MOĆNA 23.09.2024.

    Za lepe račice , dan za nove radne pobede . Ha ha

Komentiraj...
Vidi sve komentare