To je to što me zanima!

Dnevni horoskop za ponedjeljak 21. listopada: Jarac je pun energije, Bikovi pazite s novcem

Pročitajte dnevni horoskop za ponedjeljak 21. listopada i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
Vidi originalni članak

Ovan 21. 3 - 20. 4.

Ocjena dana: 3
Ljubav: 3
Posao: 3
Zdravlje: 4

Čeka vas mnogo poslova pa što bolje organizirajte vrijeme kako biste sve stigli. Plaćanje računa, rješavanje obiteljskih problema, nabavke i kućni poslovi prilično će vas iscrpiti. Iako ćete se truditi uskladiti različita životna područja, lako se može dogoditi da nešto bitno zaboravite ili da se s nekim krivo sporazumijete.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bik 21. 4. - 21. 5.

Ocjena dana: 4
Ljubav: 3
Posao: 4
Zdravlje: 4

Burno ćete reagirati na dobronamjerne savjete, što će vam otežati ostvarivanje i najjednostavnijih zadataka. Ako vas drugi ne cijene dovoljno, dokažite im suprotno. Vaša veza je u nestabilnom razdoblju, no sve što se sada događa, donosi i poboljšanje na duge staze. Pripazite na novac – pametno raspolažite njime.

Blizanci 22. 5 - 21. 6.

Ocjena dana: 5
Ljubav: 5
Posao: 5
Zdravlje: 5

Naći ćete se u trokutu između posla, doma i novčanih ulaganja. Potonje će vam zadavati manje problema pa biste napokon mogli naplatiti neka potraživanja. Poslovi će zahtijevati punu pozornost, a kod kuće vas očekuju vesela i ugodna zbivanja. Zaokupit će vas ljubavni život - željet ćete svaki slobodan trenutak podijeliti s partnerom.

Rak 22. 6. - 22. 7.

Ocjena dana: 4
Ljubav: 4
Posao: 5
Zdravlje: 3

Očekuje vas uspjeh u aktivnostima koje obavljate. U poslu će vas osim izdržljivosti i upornosti pratiti sretne okolnosti s kojima možete postići više od očekivanoga. Majstorski ćete se koristiti poslovnim adutima, ispravno procijeniti što i kada trebate nešto učiniti. Na pomolu je rješenje situacije koja vas je počela opterećivati.

NJEGOVATELJICE, ZAŠTITNICE... Horoskop otkriva kakva ćete biti mama: Blizanke prate sve trendove, Ribe su kao Rambo

Lav 23. 7.- 22. 8.

Ocjena dana: 4
Ljubav: 4
Posao: 5
Zdravlje: 4

Pružit će vam se prilika da se prikažete u najboljem svjetlu i shvatite koliko ste sebe nepravedno podcjenjivali. Organizirajte dan tako da što manje boravite u kući, a više se družite s prijateljima. Sugovornici će se osjećati ugodno u vašoj blizini, pa ćete plijeniti pozornost svojim britkim umom i odličnim logičkim procjenama.

Djevica 23. 8. - 22. 9.

Ocjena dana: 2
Ljubav: 2
Posao: 3
Zdravlje: 2

Budite spremni na čekanje, odgodu planova i zastoje u poslu. No nemojte se živcirati jer to nije trajno stanje stvari. U ljubavnom životu nagrizaju vas sumnje. Suspregnite ljubomoru i ne donosite nagle odluke. Planeti vam idućih dana otvara priliku da razriješite nesporazume, dakako uz više vašega strpljenja.

Vaga 23. 9. - 22. 10.

Ocjena dana: 5
Ljubav: 5
Posao: 5
Zdravlje: 5

Planeti osiguravaju uspjeh u učenju, sportašima dobre rezultate, a poslovnim ljudima uspješne sastanke i suradnje. Ljubavne događaje prihvatite spontano, bez previše analiziranja koje vas mogu udaljiti od srži stvari. Što ćete biti jednostavniji i manje opterećeni ishodom nekih situacija, to ćete brže privući sretne okolnosti.

Škorpion 23. 10. - 21. 11.

Ocjena dana: 3
Ljubav: 3
Posao: 2
Zdravlje: 4

Više samokontrole i promišljenosti olakšat će vam snalaženje u svakodnevnim situacijama i održavanju dobrih odnosa s ljudima. Riješite nesporazum s bratom ili ocem, osobito ako su vaši odnosi i inače loši. Neki među vama dan će posvetiti brizi za zdravlje, možda se ostaviti cigareta ili se početi intenzivnije baviti sportom.

VRIJEME PREISPITIVANJA Što za svaki znak Zodijaka znači pun mjesec u Ovnu? Evo tko će napredovati, a tko ljubiti...

Strijelac 22. 11. - 21. 12.

Ocjena dana: 2
Ljubav: 3
Posao: 2
Zdravlje: 2

Mislima ćete se vraćati u prošlost, nastojeći raščistiti neke stvari sami sa sobom. Starije među vama očekuje zanimljiv susret koji će vas podsjetiti na dane mladosti i djetinjstva. Posvetite li se obitelji u većoj mjeri, moći ćete jasnije procijeniti što vam je doista bitno. Živcira vas ponašanje starijeg ukućana – popustite mu.

Jarac 22. 12. - 20. 1.

Ocjena dana: 3
Ljubav: 3
Posao: 3
Zdravlje: 4

Predstoje li vam veći fizički napori ili zahtjevnije poslovne akcije, obavite ih danas – energije vam neće manjkati. Na financije pripazite, neka ulaganja neće biti isplativa kako ste očekivali. Čuvajte vrijedne stvari. Mnogi od vas su na pragu ljubavne renesanse - nešto što ste već proglasili izgubljenim, isklijat će klicu uspjeha.

Vodenjak 21. 1. - 18. 2.

Ocjena dana: 5
Ljubav: 5
Posao: 5
Zdravlje: 5

Odnosi u braku ili obitelji sve su bolji i sadržajniji pa pazite da ne unesete nemir zbog svoje sumnjičavosti. Osoba koja vam se sviđa poigravat će se vašim osjećajima i strpljenjem, no znat ćete joj uzvratiti istom mjerom. Školarci i studenti mogli bi se istaknuti znanjem te od strane profesora dobiti lijepi kompliment.

Ribe 19. 2. - 20. 3.

Ocjena dana: 2
Ljubav: 3
Posao: 2
Zdravlje: 2

Mnogi odnosi i okolnosti u vašoj radnoj sredini postat će vam jasniji, no razočarenja u neke kolege i dalje su moguća. Morat ćete se uklopiti u timski rad i prihvatiti tuđe ideje, iako se vaša mišljenja kose s njihovima. Starija osoba iz obiteljskog okruženja pokušat će izvršiti pritisak na vas, no vi joj nećete popustiti niti pedalj.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare