To je to što me zanima!

Dnevni horoskop za ponedjeljak 14. listopada: Djevice ne smiju sumnjati u sebe, Rak će na put

Pročitajte dnevni horoskop za ponedjeljak 14. listopada i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
Vidi originalni članak

Ovan 21. 3 - 20. 4.

Ocjena dana: 3
Ljubav: 3
Posao: 2
Zdravlje: 3

Pritisnuti teretom prošlosti ograničit ćete sami sebe u napretku. Neprestano ćete se vraćati unatrag i tražiti razloge zašto se nešto dogodilo. Iako ćete imati osjećaj da na analize samo gubite vrijeme, nećete se moći oteti dojmu da ste samo na korak od spoznaje. Doista bi se moglo dogoditi da steknete dublji uvid u prirodu nekih stvari.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bik 21. 4. - 21. 5.

Ocjena dana: 4
Ljubav: 5
Posao: 3
Zdravlje: 4

Planetarna potpora olakšava vam probitak. Mogli biste napredovati ili se iskazati na nekom projektu. Izgarat ćete i energetski se trošiti. Šarmom ćete plijeniti pozornost suprotnog spola, što će vam omogućiti sklapanje novih poznanstava. Uživat ćete u dugim razgovorima i razmjeni zavodljivih SMS poruka sa simpatijom.

PROVJERITI PRIJE UDAJE Lista od najboljeg do 'najmanje dobrog' muža po horoskopu

Blizanci 22. 5 - 21. 6.

Ocjena dana: 2
Ljubav: 3
Posao: 2
Zdravlje: 2

Imat ćete slabiju koncentraciju i pamćenje pa zapisujte podatke i vodite podsjetnik. Odvojite slobodno vrijeme za sebe, pronađite mirni kutak i razmislite o problemima. Nemojte brzopleto tumačiti zbivanja ili neprovjerene informacije. Vodite računa o tome da vam se privatni problemi ne odražavaju na posao i obrnuto.

Rak 22. 6. - 22. 7.

Ocjena dana: 5
Ljubav: 5
Posao: 5
Zdravlje: 5

Mogli biste otputovati ili posjetiti rođake u inozemstvu. U mnogim situacijama doći će do izražaja vaša poduzetnost i sklonost mudrim rješenjima. Bavite li se javnim poslom, izvući ćete dobit iz jednog kulturnog ili društvenog događaja. Primat ćete komplimente na račun svoga šarma i privlačnog izgleda.

Lav 23. 7.- 22. 8.

Ocjena dana: 4
Ljubav: 4
Posao: 4
Zdravlje: 3

Pružit će vam se prilika za poslovne promjene, ali se nećete moći odlučiti. Strahovat ćete od rizika i neizvjesnosti. Planeti su na vašoj strani pa mjesta strahu ne trebalo biti. Razgovarajte s nekim tko je objektivniji i posavjetujte se. Ne zamjerajte partneru sitne propuste i slabosti jer šteta je da svoj odnos narušavate zbog nebitnih stvari.

KOJI ZNAK VAMA ODGOVARA? Evo s kojim znakovima Zodijaka je najlakše, a s kojima najteže biti najbolji prijatelj

Djevica 23. 8. - 22. 9.

Ocjena dana: 2
Ljubav: 3
Posao: 2
Zdravlje: 2

Vaš će rad biti izložen očima javnosti. Iako ćete zbog toga biti napeti, nemate razloga sumnjati u sebe. Činit će vam se da svi nešto traže i očekuju od vas. Bilo kakva komunikacija s drugima predstavljat će vam napor pa ćete izbjegavati nepotrebne kontakte. Pripazite što govorite, bilo javno ili ako se nekome povjeravate.

Vaga 23. 9. - 22. 10.

Ocjena dana: 3
Ljubav: 3
Posao: 4
Zdravlje: 3

U jutarnjim satima obavite sve obaveze koje su vam mrske, npr. podizanje dozvola, dokumenata ili ispunjavanje formulara ili faktura. Budete li to činili kasnije, nećete stići obaviti sve što ste zamislili. Partner neće biti oduševljen vašim ponašanjem. Zamjerat će vam da vam nedostaje smirenosti i spremnosti na ustupke.

Škorpion 23. 10. - 21. 11.

Ocjena dana: 5
Ljubav: 5
Posao: 5
Zdravlje: 5

Umjetnost, moda i glazba područja su u kojima ćete imati naviše uspjeha, a pozitivna događanja očekuju i one koji se bave odgojem i obrazovanjem. Odnos s partnerom se poboljšava, no oprez je potreban jer ste oboje vrlo osjetljivi i skloni preuveličavanju mana. Idete li na razgovor za posao, oduševit ćete potencijalnog poslodavca.

Strijelac 22. 11. - 21. 12.

Ocjena dana: 3
Ljubav: 2
Posao: 3
Zdravlje: 3

Obostrana tvrdoglavost mogla bi potkraj dana dovesti do svađe s partnerom. Iako vam to neće biti lako, pokušajte stati na loptu prije nego što u napadu ljutnje kažete nešto zbog čega ćete požaliti. Na novčanom planu savjetuju vam se ulaganja u dugoročne projekte. Mogli biste dobiti obavijest o nepodmirenim računima.

ŽIVOT U BRAKU Astrolozi: Lista od najbolje do najgore supruge po horoskopu

Jarac 22. 12. - 20. 1.

Ocjena dana: 4
Ljubav: 5
Posao: 3
Zdravlje: 4

Što ćete se više kretati, više ćete susretati ljude s kojima vas nešto povezuje. Teme za razgovor bit će neiscrpne, a vi znatiželjni i otvoreni za nova iskustva. Poslovne zavrzlame neće umanjiti vaše dobro raspoloženje, nego vas motivirati da iskažete potencijale. Razveselit će vas zbivanja tijekom večeri.

Vodenjak 21. 1. - 18. 2.

Ocjena dana: 4
Ljubav: 5
Posao: 3
Zdravlje: 4

Pred vama je dan druženja, zanimljivih rasprava i protoka informacija. Doći ćete u posjed važnih podataka i dobiti odgovore na neka pitanja. Dobra organizacija pomoći će vam izbjeći stres i živciranje. Ne kasnite na dogovore i ne mijenjajte planove u posljednjem trenutku. Novčana situacija iziskuje više opreza. Ne trošite iznad mogućnosti.

Ribe 19. 2. - 20. 3.

Ocjena dana: 5
Ljubav: 5
Posao: 5
Zdravlje: 5

Mjesec u vašem znaku pokazatelj je osjećajnih previranja. Više ćete se posvetiti poslu nego ljubavi. Morat ćete se više odricati da biste bili sretniji, no to nećete doživjeti kao problem. Bit ćete u središtu zanimanja nekih ljudi koji će pričati o vama. Sudjelovat ćete u tuđim problemima i rješavati ih na obostrano zadovoljstvo.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • DINAMO6 14.10.2024.

    RAKOVI I RAČICE VOLE PUTOVATI

Komentiraj...
Vidi sve komentare