To je to što me zanima!

Dnevni horoskop za ponedjeljak 12. kolovoza: Ribe čeka zaokret u karijeri, Rak osvaja simpatiju

Pročitajte dnevni horoskop za ponedjeljak 12. kolovoza i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
Vidi originalni članak

Ovan 21. 3 - 20. 4.

Ocjena dana: 3
Ljubav: 3
Posao: 3
Zdravlje: 2

Neka zbivanja mogla bi biti posljedica vaših krivo povučenih poteza iz prošlosti, pa ćete se još jednom morati pozabaviti s nečim što je ostalo nedovršeno. Iako možda danas nećete biti osobito raspoloženi, pred vama se otvara jako dobro razdoblje. Zahvaljujući pozitivnom Marsovom utjecaju, bit ćete snalažljiviji i energičniji.  

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bik 21. 4.  - 21. 5.

Ocjena dana: 2
Ljubav: 3
Posao: 2
Zdravlje: 2

Roditelji i autoriteti očekuju od vas prilagodbu i prihvaćanje njihovih pravila. Želite li izbjeći rasprave, prihvatite ono što se od vas očekuje. Budite otvoreni pri sklapanju novih poznanstava, ali ne i provokativni, kako ne biste svojim upadicama stvorili napetost u društvu. Osmijeh, komunikativnost i samouvjereni nastup aduti su koje trebate iskoristiti.  

MINUSI U VEZI Ljubavne mane: Bik je dosadan, Vaga manipulira, Ovan je egoist

Blizanci 22. 5 - 21. 6.

Ocjena dana: 3
Ljubav: 3
Posao: 3
Zdravlje: 4

Dan je pogodan za obavljanje liječničkih pregleda i pretraga, odlazak stomatologu i sl. Priuštite si stručnu masažu koja će opustiti vaše napete mišiće. Uznemiravat će vas blizina nekih ljudi. Činit će vam se da s vama vode isprazne razgovore u kojima nema dubine. Trebat će vam društvo nekoga tko vas može nadahnuti.    

Rak 22. 6.  - 22. 7.

Ocjena dana: 5
Ljubav: 5
Posao: 5
Zdravlje: 5

Potrebe vašeg srca i razuma bit će usuglašene pa će razmirice biti rijetkost. Zbližit ćete se s partnerom, a ako ste još slobodni, pronaći pravi način da osvojite simpatiju. Obavit ćete razgovor od kojeg ste mnogo očekivali. Ispostavit će se da niste gajili lažne nade i postići bitan dogovor. Osjetljivi među vama mogli bi patiti od glavobolje.  

Lav 23. 7.- 22. 8.

Ocjena dana: 3
Ljubav: 4
Posao: 3
Zdravlje: 3

Traženi ste i pozivani na razne društvene događaje. Dobro ćete se slagati s okolinom, osobito s onima mlađima od sebe. Snalazit ćete se na razne načine kako biste podmirili troškove ili dobili ono što vam pripada. Dobro ćete procijeniti nepoznate ljude i njihove ponude, a nečiji njegovan izgled i skupa odjeća neće vas posebno dojmiti.  

Djevica 23. 8. - 22. 9.

Ocjena dana: 4
Ljubav: 5
Posao: 4
Zdravlje: 3

Merkur je u vašem znaku pa ćete postati komunikativniji i snalažljiviji. Vješto ćete rukovati novcem i biti oprezniji s naplaćenim potraživanjima. Slobodni bi se mogli ponovno zbližiti s partnerom s kojom su već imali burnu vezu. Poziv na kavu koji će predložiti druga strana teško ćete odbiti.  

MIR, MIR, NITKO NIJE KRIV... Mirotvorci: Znakovi Zodijaka koji najbolje rješavaju sukobe

Vaga 23. 9.  - 22. 10.

Ocjena dana: 4
Ljubav: 4
Posao: 5
Zdravlje: 4

Dan će vam biti ispunjen susretima i događajima koji će aktivirati vaš optimizam. Brinut ćete o drugima i biti im na usluzi. Osjetit ćete potrebu za ljubavnim skladom i uzbuđenjima. Mogli biste se razveseliti povećanom pažnjom koju ćete dobiti od osobe koja vam se sviđa. Nije isključeno da ubrzo dogovorite susret.

Škorpion 23. 10. - 21. 11.

Ocjena dana: 5
Ljubav: 5
Posao: 5
Zdravlje: 5

Bit ćete puni pokretačke energije i ustrajno svladavati zapreke. Planetarni utjecaji poticajno će djelovati i na vaš ljubavni život. Vaša strastvena priroda sve više dobiva na značenju, pa ćete sa zanimanjem promatrati suprotni spol ili se s nekim upustiti u flert. U poslu se pripazite zavidnika i neiskrenih kolega.  

Strijelac 22. 11. - 21. 12.

Ocjena dana: 3
Ljubav: 2
Posao: 3
Zdravlje: 3

Bit ćete previše kritični prema partneru, što će voditi u svađe. Iskazat ćete svoje mišljenje, no partner će se ponašati kao da ga to ne zanima. Osjetite li da vam je ljubavni život zapao u rutinu, napravite nešto da probudite romantiku. Zbog neugodnosti koju vam je priredio poslovni suradnik, smišljat ćete način na koji ćete se postaviti.

Jarac 22. 12. - 20. 1.

Ocjena dana: 4
Ljubav: 5
Posao: 4
Zdravlje: 3

Razgovor s prijateljem otvorit će vam oči - sve će vam se činiti jednostavnijim i lakšim. Pokažite onima koji su vam dragi koliko vam znače, ali ne samo riječima nego i djelima. Organizirajte se bolje i na području obiteljskih obveza. Platite račune, obavite kupnju i opustite se u društvu djece.  

Vodenjak 21. 1. - 18. 2.

Ocjena dana: 2
Ljubav: 2
Posao: 3
Zdravlje: 2

Mogli biste osjećati napetost i iscrpljenost. Nemojte se opterećivati brigama koje ne možete riješiti i koje ne ovise samo o vama. U iznošenju stavova budite odmjereni jer budete li brzopleti i nagli, sugovornici bi mogli pogrešno protumačiti vaše namjere. Partner će biti naporan, zaokupljen poslom i nespreman na miran razgovor.  

NEMAJU KONTROLE Najstrašniji znakovi Zodijaka: Kad se naljute, svi bježe od njih

Ribe 19. 2. - 20. 3.

Ocjena dana: 5
Ljubav: 5
Posao: 5
Zdravlje: 5

Vaša karijera mogla bi krenuti u drugom smjeru ili poprimiti nove značajke. Rad i uspjeh više će ovisiti o naklonosti autoriteta. Dan je odličan za intelektualno dokazivanje i poslovne kontakte na daljinu. Novo poznanstvo probudit će vaše uspavane osjećaje. Nećete imati mira dok o toj osobi ne doznate nešto više.  

Idi na 24sata

Komentari 7

  • MOĆNA 12.08.2024.

    Za lepe račice , najbolje tek dolazi . :-)

  • P S l H O G I N E K O L O G 12.08.2024.

    "Osmijeh, komunikativnost i samouvjereni nastup aduti su koje trebate iskoristiti." Tu sam najjači 🤪

  • 12.08.2024.

    @MOĆNA @mars7  @PEPPICA56 

Komentiraj...
Vidi sve komentare