To je to što me zanima!

Dnevni horoskop za petak 4. listopada: Bik će šarmirati, a Jarac će imati pune ruke posla

Pročitajte dnevni horoskop za petak 4. listopada i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
Vidi originalni članak

Ovan 21. 3 - 20. 4.

Ocjena dana: 3
Ljubav: 3
Posao: 2
Zdravlje: 3

Partneru ćete zamjerati kriticizam i prigovaranje. Bit će i onih “dobronamjernika“ koji će vam se petljati u odnos i određivati što vam što vam je činiti. Moglo bi vam dozlogrditi pa ćete takvima otvoreno dati do znanja da gledaju svoja posla. Vodite računa da ne iznevjerite povjerenje šefova, osobito ako ste zaduženi za važan projekt.

POGLEDAJTE VIDEO:

Bik 21. 4.  - 21. 5.

Ocjena dana: 4
Ljubav: 5
Posao: 5
Zdravlje: 3

Uspjeh vas očekuje u poslovima vezanim za komunikaciju, obrazovanje ili pisanje. Širok krug prijatelja i aktivni društveni život otvaraju put ka novim ljubavima. Bit ćete vješti na riječima i nekoga šarmirati. Stoga ne propuštajte priliku da poboljšate ljubavni odnos ili dogovorite susret s osobom koja vam se sviđa.

MRAČNI ZODIJAK Zlo i horoskop: Vaga je tajno, Lav opravdano, Ribe maštovito, Vodenjak pametno zlo...

Blizanci 22. 5 - 21. 6.

Ocjena dana: 5 
Ljubav: 5
Posao: 5
Zdravlje: 5

Pripazite na odnose s partnerom. Stare sumnje i nepovjerenje mogli bi isplivati na površinu i poljuljati ono što se dosad dobro razvijalo. Neki će dobiti ugodne vijesti, osobito one financijske prirode. Bit će pojedinaca koji će vam zagorčavati život, no u razdoblju ste odlične psihofizičke izdržljivosti pa sa svakim možete izaći nakraj.    

Rak 22. 6.  - 22. 7.

Ocjena dana: 2
Ljubav: 3
Posao: 2
Zdravlje: 2

Osjetit ćete pomanjkanje staloženog razmišljanja. Mogli biste zametnuti bitne stvari, predvidjeti činjenice ili se s nekim posvađati. Očekuje vas otežani protok informacija, kao i mnogo nesporazuma. Razgovor s partnerom pomoći će da usmjerite misli na zabavnije teme, pa vam se ni problemi neće činiti tako velikima.   

Lav 23. 7.- 22. 8.

Ocjena dana: 4 
Ljubav: 5
Posao: 4
Zdravlje: 3

U ljubavi vam je krenulo. Partner će češće biti uz vas i udovoljavati vašim željama. Slobodnima će se vratiti samopouzdanje i inicijativa pa ćete bez okolišanja zavesti simpatiju. Stjecat ćete utjecajna poznanstava i veze. Na radnom mjestu izdvajat će se žarom kojim pristupate poslu pa će vam se mnogi diviti. 

Djevica 23. 8. - 22. 9.

Ocjena dana: 4
Ljubav: 5
Posao: 4
Zdravlje: 3

Intuicija će vam pomoći u donošenju ljubavnih i poslovnih odluka. Imat ćete priliku jednu situaciju ili osobu sagledati u novom svjetlu i iz toga izvući poučne zaključke. Na sitnije zdravstvene tegobe nećete se obazirati, no pričuvajte se iscrpljenja i svega što vas vodi u stres. 

KAKVA SU VAŠA ISKUSTVA? Najbolji prijatelji po horoskopu: Bik i Djevica, Škorpion i Riba...

Vaga 23. 9.  - 22. 10.

Ocjena dana: 5
Ljubav: 5
Posao: 5
Zdravlje: 5

Bit ćete samouvjereni i znat ćete se postaviti u svakoj situaciji. Čekaju vas uzbuđenja i pozitivni preokreti, možda poznanstvo s osobom koja živi podalje od vas. Članovi obitelji tražit će vašu pomoć ili savjet, a prijatelji da im pomognete u problematici u kojoj ste vi ekspert. Putujete li, odabrali ste odličan dan za takve aktivnosti. 

Škorpion 23. 10. - 21. 11.

Ocjena dana: 3
Ljubav: 3
Posao: 3
Zdravlje: 2

Imat ćete više motiva za obavljanje fizičkih poslova ili za projekte koji zahtijevaju izdržljivost ili upornost. Ostanete li neaktivni osjećat ćete se nemirno, no ne smijete ni srljati u velike napore. Društveni će vam život biti ograničen na vrlo bliske ljude ili zatvorene prostore – nećete imati živaca za kontakte s površnim, brbljavim pojedincima. 

Strijelac 22. 11. - 21. 12.

Ocjena dana: 4
Ljubav: 5
Posao: 4
Zdravlje: 4

Maknut ćete se iz svake situacije koja od vas zahtijeva napore za koje niste spremni. Obavite razgovore i sastanke koje dugo odgađate i pokažite prijateljima koliko vam znači njihova potpora. Iako će se na prvi pogled činiti da rasipate energiju, upravo vam djelovanje na više strana donosi uspjeh.

Jarac 22. 12. - 20. 1.

Ocjena dana: 2
Ljubav: 2
Posao: 3
Zdravlje: 2

Kućne i obiteljske obaveze će se povećati. Nekome ćete stalno morati izlaziti ususret, pomagati ili se baviti njegovim problemima. U komunikaciji s kolegama moglo bi biti svađa. Uzrujavat ćete se i zbog onih koji neozbiljno shvaćaju posao ili vam žele natovariti svoje poslove. Na zdravlje pripazite, moguća je viroza. 

Vodenjak 21. 1. - 18. 2.

Ocjena dana: 5
Ljubav: 5
Posao: 5
Zdravlje: 5

Do izražaja će doći vaše umjetničke sklonosti i sposobnosti. Na drukčiji, kreativan način pristupat ćete problemima pa ćete pronaći rješenja i za situacije koje ste smatrali nerješivima. Poriv za uljepšavanjem nagnat će ženske pripadnice znaka da se danas prepuste vještim rukama frizera ili kozmetičarke.   

FBI STATISTIKA Kakav ste zločinac po Zodijaku? Rakovi će prvi presuditi svom šefu, Djevice su provalnici...

Ribe 19. 2. - 20. 3.

Ocjena dana: 3
Ljubav: 4
Posao: 3
Zdravlje: 3

Povećani troškovi ne bi vas trebali brinuti jer ste u razdoblju kada možete lakše zaraditi. Radit ćete mnogo i nećete se štedjeti. Naprezat ćete se preko svojih mogućnosti pa ne čudi ako vas shrva umor. Pokušaj popodnevnog spavanja remetit će vaše misli, odnosno brige koje ćete stalno vrtjeti po glavi. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare