To je to što me zanima!

Dnevni horoskop za petak 27. rujna: Blizanci šire pozitivnu energiju, Bik neka pazi što priča

Pročitajte dnevni horoskop za petak 27. rujna i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
Vidi originalni članak

Ovan 21. 3 - 20. 4.

Ocjena dana: 5
Ljubav: 5
Posao: 5
Zdravlje: 5

Pokušat ćete se udaljiti od svega što vas opterećuje i zabrinjava. Morat ćete riješiti napet odnos s članom obitelji, no shvatit ćete da druga strana želi sudjelovati, što će olakšati rješavanje napetosti. Imat ćete uspjeha u svemu što budete činili. Uživat ćete u osjećaju da ste u centru pozornosti i oduševiti sugovornike svojim humorom.  

POGLEDAJTE VIDEO:

Bik 21. 4.  - 21. 5.

Ocjena dana: 2
Ljubav: 3
Posao: 2
Zdravlje: 2

Iako će vam odgovarati samostalni projekti, pokažite se spremnima za timski rad - dobri međuljudski odnosi olakšat će vam posao. Nesmotrenom izjavom mogli biste naljutiti partnera. Naglasite dragoj osobi da želite izgladiti nesporazum. Pokažite da vam je žao pa će vam druga strana brzo oprostiti.   

OD NAJVIŠE DO NAJMANJE ZRELIH Najzreliji i najdjetinjastiji: Ovo je lista horoskopskih znakova u koje se možete pouzdati

Blizanci 22. 5 - 21. 6.

Ocjena dana: 4
Ljubav: 5
Posao: 4
Zdravlje: 4

Širit ćete pozitivnu energiju i biti ugodan suradnik na kojeg se može računati. Težit ćete dinamičnijem i raznovrsnijem društvenom životu, pa biste večeras mogli otići na kazališnu predstavu ili u kino. Izbjegavajte društvo ukočenih i namrgođenih pojedinaca jer će na vas prenositi svoju negativnu energiju.  

Rak 22. 6.  - 22. 7.

Ocjena dana: 4
Ljubav: 4
Posao: 3
Zdravlje: 5

Usredotočite se na ono što vam je najbitnije. Ne uzbuđujte se zbog stvari na koje ne možete utjecati. Na pomolu su dugo priželjkivane promjene, ali ćete zaključiti da još niste na njih spremni. Svidjet će vam se osoba koja je vrlo zanimljiva i privlačna, no istodobno će vas odbijati njezina teška i komplicirana priroda.

Lav 23. 7.- 22. 8.

Ocjena dana: 5
Ljubav: 5
Posao: 5
Zdravlje: 5

Kovat ćete planove za druženje s prijateljima, večernji izlazak ili planirati putovanje za vikend. Dan je kao stvoren za odlazak na put i susrete s dragim ljudima. Ne propustite se odazvati na pozive ili SMS poruke. Zahvaljujući odličnoj koncentraciji, uspješno ćete obaviti zadatke koji vam inače predstavljaju problem.  

Djevica 23. 8. - 22. 9.

Ocjena dana: 3
Ljubav: 3
Posao: 3
Zdravlje: 4

Lako ćete gubiti strpljenje pa ćete bolje raditi u osami nego u timu. Izbjegavajte javne rasprave ili pretjerivanje u postupcima, čak i ako znate da ste u pravu. Ne preporučujemo vam razdvojenost od partnera, jer je dan idealan  za obnavljanje povjerenja i strasti. Krenete li  u grad sređivati bitne dokumente, računajte na nešto dulje čekanje.

ŽIVOTNI OŽILJCI Bol koja nikako ne prolazi: Evo koje traume znakovi Zodijaka sa sobom nose cijeli život

Vaga 23. 9.  - 22. 10.

Ocjena dana: 4
Ljubav: 4
Posao: 4
Zdravlje: 5

Željni ste druženja i kretanja, a dobra forma omogućit će vam ugodne trenutke pri rekreaciji. Zahvaljujući odličnoj koncentraciji, bez teškoća ćete usvajati nova znanja. Razbudit će vam se stvaralački dar pa ćete uživati u uljepšavanju svoga okružja. Mogli biste kupiti atraktivan komad namještaja i svom domu dati novo ruho.  

Škorpion 23. 10. - 21. 11.

Ocjena dana: 2 
Ljubav: 3
Posao: 2
Zdravlje: 2

Posvetite se onome što vam dobro ide, a ako bude nekih teškoća, ne gubite odmah živce. Niste li spremni na ustupke, poslovi se neće odvijati na željeni način. Nestrpljivim ispadima nećete ništa postići. Raščistite ljubavni nesporazum uz pomoć prijatelja koji će vas mudro savjetovati.  

Strijelac 22. 11. - 21. 12.

Ocjena dana: 5
Ljubav: 5
Posao: 5
Zdravlje: 5

Prodorni ste i nezaustavljivi na putu do cilja. Vaša kreativnost i smisao za organizaciju zadivit će kolege i šefove. Bavite li se javnim poslom, ostvarit ćete odličan nastup. U ljubavi ćete postati romantičniji i priželjkivati susret s nekime tko vam se sviđa. Planetarna potpora pomoći će vam u zbližavanju pa hrabro krenite naprijed.  

Jarac 22. 12. - 20. 1.

Ocjena dana: 3
Ljubav: 3
Posao: 2
Zdravlje: 3

U izvršavanju obaveza ometat će vas razne okolnosti, uključujući ljubavne ili obiteljske zavrzlame. Bliske osobe neće imati sluha za vašu potrebu za slobodom i trenucima koje ćete posvetiti sebi. Osjećaj nezadovoljstva bit će najjači u prijepodnevnim satima, dok prema večeri postajete energičniji i bolje raspoloženi.  

Vodenjak 21. 1. - 18. 2.

Ocjena dana: 3
Ljubav: 4
Posao: 2
Zdravlje: 3

Nećete baš najspretnije rukovati novcem. Posudit ćete novac prijatelju ili ćete previše novca potrošiti na nepotrebne sitnice. Odnos s partnerom je buran. Imate osjećaj da jedno drugom crpite energiju, ali čim niste zajedno, jedno drugom ćete jako nedostajati. Samci bi se mogli naći u vrtlogu nove ljubavne priče.   

ŽELJE I POTREBE Evo što svaki horoskopski znak treba da bi bio sretan u vezi

Ribe 19. 2. - 20. 3.

Ocjena dana: 3
Ljubav: 3
Posao: 5
Zdravlje: 3

Dobro ćete izlaziti na kraj s radnim zadacima, no u ostalim životnim područjima nailazit ćete na teškoće. Izraženi osjećaj dužnosti i odgovornosti, nametat će vam kriterije kojima je teško udovoljiti. Bit ćete u stalnom pokretu, malo spavati i premalo se odmarati. Bilo bi dobro da barem navečer legnete ranije na počinak.   

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare