To je to što me zanima!

Dnevni horoskop za petak 11. listopada: Lava 'ubija' stres, a svi će htjeti izaći van s Ribom...

Pročitajte dnevni horoskop za petak 11. listopada i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
Vidi originalni članak

Ovan 21. 3 - 20. 4.

Ocjena dana: 2
Ljubav: 3
Posao: 2
Zdravlje: 2

Razmislite što je uzrok vašem unutarnjem nezadovoljstvu. Možda se energetski trošite na pogrešne ljude ili na poslu previše radite. Ne očekujte od sebe nemoguće. Osjećate li zasićenost od svega, osamite se i tako priberite.  Postoji li potreba za raščišćavanjem bilo koje teme u vašem ljubavnom odnosu, dan je dobar da potaknete razgovor.  

POGLEDAJTE VIDEO:

Bik 21. 4.  - 21. 5.

Ocjena dana: 5
Ljubav: 5
Posao: 5
Zdravlje: 5

Odaberite društvo ljudi za koje znate da su na vašim valnim duljinama. Potreban vam je odmor, kako fizički tako i psihički, a u njihovoj blizini možete biti ono što jeste bez straha što će o vama misliti. Ako ste student, posvetite se spremanju ispita - dobro ćete pamtiti gradivo i učiti s lakoćom. Neke očekuju vijesti iz inozemstva.  

OSOBINE KOJE VAM ODGOVARAJU Idealna partnerica za svaki znak Zodijaka: Evo koje osobine ima žena koja treba 'baš vama'

Blizanci 22. 5 - 21. 6.

Ocjena dana: 3
Ljubav: 4
Posao: 3
Zdravlje: 2

Izbjegavajte veća ulaganja. Posvetite se planiranju i prikupljanju informacija, osobito želite li oročiti novac, podići zajam ili riješiti pitanje obiteljske imovine. Mogli biste uspostaviti toplije odnose s osobom s kojom radite ili se naći na kavi s prijateljem iz djetinjstva. Zbog Mjesečeva utjecaja bit ćete vrlo intuitivni, ali i osjetljivi, ranjivi.  

Rak 22. 6.  - 22. 7.

Ocjena dana: 2 
Ljubav: 2
Posao: 2
Zdravlje: 3

Niste zadovoljni svojim radnim učinkom i rezultatima. Bilo bi dobro da se manje oslanjate na druge i njihova obećanja. Mogli biste raskinuti ugovor ili se baviti sudskim sporom. Na ljubavnom planu mogući su prolazni problemi. Bit ćete zasićeni bračnom zajednicom i osjećati potrebu za svojim mirom. No to je prolazno.

Lav 23. 7.- 22. 8.

Ocjena dana: 3
Ljubav: 3
Posao: 3
Zdravlje: 2

Zdravlje i forma danas vas neće najbolje služiti. Na stres ćete reagirati jače nego inače, a bit ćete razdražljivi i skloni živciranju. Nove okolnosti moguće su u radnom okruženju, a na udaru promjena mogao bi se naći i ljubavni život. Susret s nekime mogao unijeti nemir u vaše srce pa ćete cijeli dan misliti samo o tome.  

Djevica 23. 8. - 22. 9.

Ocjena dana: 5
Ljubav: 5
Posao: 5
Zdravlje: 5

Okolina će vam biti naklonjena, pa na radnom mjestu možete očekivati da će kolege prema vama biti uslužniji nego inače. Roditeljska uloga će vas ispunjavati pa ćete razmišljati o proširivanju obitelji ili kupnji novog stana.  Samcima predstoji zanimljiva večer -  razgovor sa simpatijom otkrit će njene namjere prema vama.  

PROVJERITI PRIJE UDAJE Lista od najboljeg do 'najmanje dobrog' muža po horoskopu

Vaga 23. 9.  - 22. 10.

Ocjena dana: 2
Ljubav: 3
Posao: 2
Zdravlje: 2

Odgovornost će biti velika, kako u poslu, tako i u ljubavi. Zato je bitno da odluke donosite kada ste smireni. Ne dopustite da vas izbaci iz takta neugodno iznenađenje na poslu ili iscrpljujuća rasprava. Iako uspjeh leži u vašim rukama, toga ćete biti svjesni tek djelomično. Manje razočarenje u ljubavnog partnera nije razlog za paniku.  

Škorpion 23. 10. - 21. 11.

Ocjena dana: 4
Ljubav: 4
Posao: 5
Zdravlje: 3

Zahvaljujući strpljivosti dobro ćete podnijeti dugotrajne i iscrpljujuće sastanke. Djelovat ćete mirno, no bude li vas netko nepotrebno gnjavio, otvoreno ćete mu dati do znanja da vas smeta. Osamljeni imaju velike šanse nekog upoznati ili se barem dobro zabaviti u društvu privlačnih i zanimljivih ljudi.   

Strijelac 22. 11. - 21. 12.

Ocjena dana: 4
Ljubav: 4
Posao: 5
Zdravlje: 3

Objektivne okolnosti bit će nešto manje povoljne, ali ćete ih uspjeti neutralizirati izdržljivošću i dobrim planiranjem. Od mogućih iznenađenja brzo ćete se pribrati i donositi ispravne odluke. Nečiji stav o vašoj ljubavnoj vezi mogao bi vas iživcirati. Nemojte si to dopustiti ili nasjedati na tuđe sugestije.  

Jarac 22. 12. - 20. 1.

Ocjena dana: 5
Ljubav: 5
Posao: 5
Zdravlje: 5

Neće vam se svidjeti način na koji će se šef odnositi prema vama. Usprkos tome, zadržite osmijeh na licu i dokažite se svojim radom. Trebate li obaviti veću kupnju, pažljivo koristite sredstva, osobito ako plaćate karticom. Također pazite na vrijedne stvari koje imate jer ćete biti zaboravljivi i nešto možda zagubiti. 

Vodenjak 21. 1. - 18. 2.

Ocjena dana: 3
Ljubav: 3
Posao: 3
Zdravlje: 2

Ne razmišljajte o onome što ste htjeli, ali niste mogli dobiti nego usmjerite energiju na dostupne ciljeve. Ne opterećujte se učinjenim pogreškama. Osjećat ćete potrebu za samoćom i izbjegavati glasna društva. Iz bezvoljnosti najbolje će vas izvući članovi uže obitelji – razgovor s njima vratit će vam optimizam.

ŽIVOT U BRAKU Astrolozi: Lista od najbolje do najgore supruge po horoskopu

Ribe 19. 2. - 20. 3.

Ocjena dana: 4
Ljubav: 4
Posao: 5
Zdravlje: 3

Dan je pogodan za donošenje odluka i odlazak na put. Kontakti s autoritetima i starijima, bit će višestruko korisni. Obnovit ćete stara poznanstva, njegovati postojeća, a i pustiti nove ljude u svoj život. Čak i kada poželite trenutke osame i povlačenja u sebe, to vam neće poći za rukom – danas ćete biti traženi i pozivani na druženja.  

Idi na 24sata

Komentari 3

  • H E L L Raiser 11.10.2024.

    11

  • Barbara33333 11.10.2024.

    Lepim račicama , ljubav cveta . Ha ha

  • 11.10.2024.

    Danas mi odgovara da budem riba a ne kuhana nogica 😄🙃

Komentiraj...
Vidi sve komentare