To je to što me zanima!

Dnevni horoskop za četvrtak 24. listopada: Blizancima se smiješi povišica, Ribe će šarmirati...

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 24. listopada i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
Vidi originalni članak

Ovan 21. 3 - 20. 4.

Ocjena dana: 4
Ljubav: 5
Posao: 4
Zdravlje: 4

Zahvaljujući poznanstvima i vezama, isposlovat ćete potrebne dokumente u kratkom vremenu i ubrzati pravne procedure. Podjednako ćete biti zaokupljeni i poslom i obitelji, no znat ćete vrijeme tempirati tako da svima stignete udovoljiti. Mogli biste sresti prijatelja iz djetinjstva i dobro se s njime napričati na kavi.  

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Bik 21. 4.  - 21. 5.

Ocjena dana: 4
Ljubav: 3
Posao: 4
Zdravlje: 5

Bit ćete puni ideja, a u ophođenju s klijentima ili poslovnim partnerima krasit će vas uvjerljivost. Vaša će pričljivost biti dobrodošla jer ćete se izražavati podjednako precizno i duhovito. No jurnjava za poslom i kućne obaveze smanjit će volju za romantikom pa kad partner poželi bliskosti s vama, izgovarat ćete se umorom.  

OGLEDALCE, OGLEDALCE Taština im je drugo ime: Ovi su znakovi Zodijaka najveći narcisi

Blizanci 22. 5 - 21. 6.

Ocjena dana: 4
Ljubav: 5
Posao: 4
Zdravlje: 4

Želite li nekoga zavesti ili smatrate da je vrijeme za povišicu ili napredovanje, dan je odličan za odvažno djelovanje. Znat ćete se nametnuti šarmom i dobiti ono što smatrate da vam pripada. S novcem postupajte opreznije. Dan nije pogodan za odlazak u kupnju jer ćete se preračunati i previše potrošiti.  

Rak 22. 6.  - 22. 7.

Ocjena dana: 5
Ljubav: 5
Posao: 5
Zdravlje: 5

Osjetit ćete navalu kreativnosti – neki će je iskoristiti na poslu i zasjati odličnim idejama, a umjetnici stvarati prekrasna djela. Nekima će ovaj dan označiti kraj ljubavnim patnjama i početak nove ljubavi. Ako se kladite ili igrate igre na sreću, ovih dana nije isključen kakav mali dobitak koji će vas radovati.   

Lav 23. 7.- 22. 8.

Ocjena dana: 3
Ljubav: 3
Posao: 2
Zdravlje: 3

Mnoge stvari rješavat ćete u posljednji trenutak, umjesto da ste ih obavili na vrijeme. Stoga neće čuditi ako ćete biti pod stresom i iscrpljeni. Radite li s ljudima, morat ćete razgovarati s pojedincima koji će biti otresiti prema vama pa ćete se jedva suzdržavati da ne planete. Okružite se prijateljima koji će vam pomoći svojim pozitivnim stavom.  

Djevica 23. 8. - 22. 9.

Ocjena dana: 4
Ljubav: 4
Posao: 5
Zdravlje: 4

Mogli biste sudjelovati na novom poslovnom zadatku, koji će zahtijevati prekovremeni rad ili putovanje u inozemstvo. Školarci će ozbiljnije prionuti na učenje, nastojeći popraviti loše ocjene. Večernji sati donose osjećaj umora, ali i zadovoljstva što ste mnogo toga stigli na vrijeme i do kraja obaviti.   

Je li vam se posrećilo? Najbolje i najgore: Evo kakva je vaša svekrva prema horoskopu

Vaga 23. 9.  - 22. 10.

Ocjena dana: 2
Ljubav: 3
Posao: 2
Zdravlje: 2

Međuljudski će odnosi biti odlučujući za kvalitetu vašeg profesionalnog života. Planeti će unijeti intenzitet u vašu interakciju s drugima. Mogli biste se susresti sa zahtjevnim pojedincima koji neće biti zadovoljni štogod vi radili. Unatoč mogućem nezadovoljstvu, suzdržite se od svađe i nepromišljenih reakcija.  

Škorpion 23. 10. - 21. 11.

Ocjena dana: 5
Ljubav: 5
Posao: 5
Zdravlje: 5

Dan će vam biti ispunjen raznolikim dužnostima. Morat ćete se brzo prebacivati s teme na temu i prilagođavati se sugovornicima. Polažete li kakav ispit ili trebate donijeti odluku vezanu uz život i rad u stranoj zemlji, uspjeh vam je izgledan. S partnerom ćete se razumjeti bez mnogo riječi, osobito ako ste netom ušli u vezu.  

Strijelac 22. 11. - 21. 12.

Ocjena dana: 3 
Ljubav: 3
Posao: 3
Zdravlje: 4

Poslovi koje izvodite samostalno ići će vam od ruke, ali će se drugi petljati u njih ili će vam povjeravati dodatne zadatke koji će vas opteretiti. Najbolje bi bilo da se bavite poslovima koji ne zahtijevaju psihičko naprezanje, dakle nečim što tjelesno iscrpljuje. S partnerom ćete se upustiti u raspravu koja bi mogla završiti svađom.

Jarac 22. 12. - 20. 1.

Ocjena dana: 2
Ljubav: 2
Posao: 2
Zdravlje: 3

Imat ćete primjedbi na radne kolege, a nekima će i partner zadavati glavobolje. Ići će vam na živce predvidljivi razgovori, a postupci starijeg člana obitelji neshvatljivi. Ne dopustite da vam sitni problemi pokvare dan. Usmjerite energiju tamo gdje možete nešto napraviti i osjećati se korisno.  

Vodenjak 21. 1. - 18. 2.

Ocjena dana: 3
Ljubav: 4
Posao: 3
Zdravlje: 3

Rad se neće odvijati isključivo u duhu prijateljstva i dobre volje, nego će zahtijevati i nešto discipline i koncentracije. Stari problem mogao bi opet iskrsnuti, a za njegovo rješavanje trebat će vam smisao za detalje. Osjećajni život postat će sadržajniji za što će se pobrinuti Venera, otvarajući vam putove prema novoj ljubavi.  

PREPOZNAJTE ZNAKOVE Evo kako se svaki znak Zodijaka ponaša dok vara svog partnera

Ribe 19. 2. - 20. 3.

Ocjena dana: 5
Ljubav: 5
Posao: 5
Zdravlje: 5

Želite li se nekom svidjeti ili bolje upoznati, nemojte se sputavati. Vaše šanse bit će veće nego inače, stoga upriličite susret sa simpatijom. Bit ćete vrijedni i radišni pa bi vam nakon radnog vremena dobro došlo malo tjelovježbe, šetnja, igra s djecom ili bavljenje hobijem. Telefonom ćete se čuti s nekim koga dugo niste vidjeli.  

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Barbara33333 24.10.2024.

    Za lepe račice , superiška dan . Ha ha

Komentiraj...
Vidi sve komentare