To je to što me zanima!

Dnevni horoskop za četvrtak 17. listopada: Bik će vratiti dug, a Lav će osvajati s lakoćom...

Pročitajte dnevni horoskop za četvrtak 17. listopada i saznajte koga očekuje uspjeh na poslu ili u financijama, kakva je situacija na ljubavnom planu, ali i tko mora pripaziti na zdravlje
Vidi originalni članak

Ovan 21. 3 - 20. 4.

Ocjena dana: 5
Ljubav: 5
Posao: 5
Zdravlje: 5

Ako ste zaljubljeni nećete znati što, kada i kako nešto učiniti. Nemojte brzati, situacija će ovih dana postati jasnija pa ćete znati kako se postaviti. Unutarnji nemir poticat će vas na učenje i istraživanje. Osjetit ćete potrebu da drukčije uredite svoj život i da vam vrijeme više ne prolazi na isti način. Vaše dijete će vas nečime razveseliti.  

POGLEDAJTE VIDEO:

Bik 21. 4.  - 21. 5.

Ocjena dana: 3
Ljubav: 3
Posao: 5
Zdravlje: 3

Ako konstruktivno iskoristite energiju kojom raspolažete, uspješno ćete riješiti mnoge problematične situacije. Imat ćete uspjeha u novčanim pitanjima, možda uspješno vratiti dug ili naplatiti potraživanja. Partnerova će nesigurnost biti pojačana. Dokažite mu konkretnim djelima da nema razloga sumnjati u vas i vašu ljubav.  

POLJULJANO SAMOPOUZDANJE Evo koji je izvor nesigurnosti svakog horoskopskog znaka

Blizanci 22. 5 - 21. 6.

Ocjena dana: 4
Ljubav: 4
Posao: 5
Zdravlje: 4

Usredotočit ćete se na obrazovanje, dodatni rad i usavršavanje. Bit ćete vješti na riječima i brzih razmišljanja. Svojim ćete sugovornicima ulijevati povjerenje. Dan je iznimno pogodan za držanje predavanja, javne nastupe ili  objavljivanje knjige, pjesama te izlaganje slikarskih radova. U prometu pripazite kako ne biste učinili prekršaj.  

Rak 22. 6.  - 22. 7.

Ocjena dana: 2
Ljubav: 3
Posao: 2
Zdravlje: 2

Poslovne napetosti će se nastaviti i nećete ih moći ukloniti na brzinu. Osjećate li se frustrirano u sadašnjem položaju, izdržite, budući da vas objektivnost danas neće služiti najbolje. Uočite li da nekome ne možete udovoljiti ili ste nesretni u partnerstvu, nemojte na brzinu raskidati odnose jer ćete poslije teško popraviti učinjeno.  

Lav 23. 7.- 22. 8.

Ocjena dana: 5
Ljubav: 5
Posao: 5
Zdravlje: 4

Osjećat ćete se snažno i intelektualno moćno. Intuicijom ćete izbjegavati zapreke, pravodobno povlačeći ispravne poteze. Od okoline ćete neprimjetno uzimati ono što vam najviše odgovara. Bit ćete privlačni i osvajat ćete s lakoćom, a možda se i zateći u simpatijinoj blizini. Znat ćete kako pridobiti njezinu pozornost.  

Djevica 23. 8. - 22. 9.

Ocjena dana: 3
Ljubav: 3
Posao: 2
Zdravlje: 3

Nemir će vas pokretati, ali nije dan za radikalne poteze. Izbjegnite privlačenje pozornosti na sebe jer pojedinci jedva čekaju da vam nađu slabu točku. Nastojte sve činiti jednostavno, što manje se oslanjajući na druge. Ne reagirajte šutnjom na zbivanja u obitelji, ma koliko god da je jaka vaša potreba da se zatvorite u svoj svijet. 

RANG LISTA PO LUDOSTI Lista najluđih: Provjerite koji su znakovi Zodijaka najzabavniji u društvu, a koji su normalni

Vaga 23. 9.  - 22. 10.

Ocjena dana: 2
Ljubav: 3
Posao: 2
Zdravlje: 2

Strpljenje bi vam se moglo naći na kušnji. Morat ćete se nositi s kompliciranim pojedincima i zahtjevnim obavezama. I kad osjetite da vam je strpljenje na izmaku, ne djelujte prenagljeno. Dajte si dovoljno vremena da razmislite o smjeru kojim se vaš ljubavni i poslovni život kreću. Pripazite na grlo i vratnu kralježnicu.   

Škorpion 23. 10. - 21. 11.

Ocjena dana: 3
Ljubav: 4
Posao: 3
Zdravlje: 3

Odnosi s ukućanima zadavat će vam glavobolje. Izbjegavajte ulaganje u dom ili donošenje bitnih odluka. Moguće su rasprave sa starijim članovima obitelji, osobito ako je riječ o podjeli imovine i nasljedstva. Ženska osoba iz vašeg kruga rodbine branit će vaše interese, osobito one vezane uz nastavak obrazovanja ili financijsku neovisnost.  

Strijelac 22. 11. - 21. 12.

Ocjena dana: 5
Ljubav: 5
Posao: 5
Zdravlje: 5

Bit ćete otvoreni prema novim iskustvima. Veselje i otkrivanje novog moglo bi doći kroz povezivanje ljudi iz drugih kultura. Izgledna su i poslovna putovanja spojena s ugodom.  Moguć je novi ljubavni početak, obnova veze ili ćete se naći u zagrljaju osobe na položaju. Neki među vama intenzivnije će se baviti duhovnom nadogradnjom. 

Jarac 22. 12. - 20. 1.

Ocjena dana: 2
Ljubav: 2
Posao: 3
Zdravlje: 2

Poslovni projekti koji uključuju tuđu suradnju mogli bi se oživotvoriti. No opasnost se krije u vašoj pričljivosti i iznošenju planova nepozvanima. Držite se bitnog i šutnjom se ogradite od znatiželjnika. Niste li zadovoljni ljubavnim životom, taj će se osjećaj još više pojačati. Uzrok se krije u vašim prevelikim očekivanjima.  

Vodenjak 21. 1. - 18. 2.

Ocjena dana: 4
Ljubav: 5
Posao: 4
Zdravlje: 3

Održite dobre odnose s kolegama, jer će se brzo ispostaviti da vam u nečemu baš oni mogu pomoći. Granajte mrežu poznanstva i nemojte površno doživljavati neke ljude, jer biste se mogli prevariti u vlastitim procjenama. Dan iskoristite za obavljanje poslova po gradu – službenici na šalterima bit će vam iznimno skloni.  

AKO VOLITE SVAĐE, IZVOLITE... Najgori prijatelji po horoskopu: Jedan znak ne trpi sam sebe...

Ribe 19. 2. - 20. 3.

Ocjena dana: 4
Ljubav: 4
Posao: 4
Zdravlje: 5

Sviđa li vam se netko na poslu otvoreno mu pristupite, no samo ako ste sigurni da to neće ugroziti poslovne odnose. Osjetit ćete potrebu za promjenom ili barem privremenim odmakom od stvarnosti. Oni među vama koji će više biti u pokretu i željni promjena, mogli bi otići kod frizera i kući se vratiti s potpuno novim izgledom. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare