To je to što me zanima!

Delicije s njokima i specijaliteti Mediterana stižu u Skuhatćute

Od kremastih umaka koje možete posluživati s gotovo svakim jelom, do pripreme domaćih njoka, u novom broju Skuhatćute pogledajte vodič za zamrzavanje jela
Vidi originalni članak

U novom broju magazina za uživanje u hrani otkrijte sve čari domaćih njoka. Obojite ih sipinim crnilom, batatom ili špinatom te poslužite s omiljenim kremastim umacima. 

Pripremaju se jednostavno, a okusom će oduševiti obitelj i goste. Donosimo i jela koja možete zamrznuti. Pripremite ih unaprijed, odledite i ručak ili večera stižu na stol za tren. 

Tu su i specijaliteti mediteranske kuhinje, jedne od najzdravijih na svijetu, a otkrijte i najbolje recepte za domaće likere, začinske mješavine od sušenog povrća te empanade - argentinske jastučiće koji kriju sočne nadjeve od mesa, ribe ili povrća. 

Idi na 24sata

Komentari 53

  • mily 10.01.2015.

    njoke su sutra za ručak, šugo je već danas gotov:))

  • Anakin 09.01.2015.

    Imao sam čast jesti lignje skuhane u crnoj vodi.Sad mi je jasno zašto dojam nije bio potpun,nedostajali su crni njoki:))

  • CUKRENA. 09.01.2015.

    Njoki su super samo mi se neda često praviti ih. Puno posla a pojedu se za tren..

Komentiraj...
Vidi sve komentare